Gosti Ozana

Shakira i Snoop Dogg u rujnu stižu u Zagreb!

Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
1/7
23.06.2015.
u 12:00

U rujnu na promociju turskog pjevača Ozana u Zagrebu dolaze Shakira i Snoop Dogg

Shakira i Snoop Dogg u rujnu dolaze u Zagreb i bit će gosti na promociji turskog pop pjevača Ozana koji nastupa na koncertima sa Shakirom, a sa Snoop Dogoom koji je jedan od najpopularnijih repera u Americi, upravo počinje snimanje dueta

Ozan je popularni pop pjevač iz Turske koji ima sedam albuma iza sebe i upravo radi na novom albumu i na duetskoj pjesmi sa Snoop Doggom, koji će se naći na albumu Ozana i Snoop Dogga, a novi album će se naći i u hrvatskoj u prodaji.

Zadnje dvije godine Ozan je gost na Shakirinim koncertima te je jedan od popularnijih pjevača širom Europe i Amerike te je jako popularan na prostorima bivše države. 
Dobitnik je mnogobrojnih nagrada kao što su album Balkana, singl godine i nagrada za najpoželjnijeg izvođača na Balkanu koji se birao putem magazina.

Prije nekoliko godina dobio je poziv da izda album za hrvatsko tržište i sada je sa svojim timom, odnosno s Ozan Muzic, u pregovorima da od jeseni se nađe album pod etiketom HR.

Na promociji albuma u rujnu pjevat će i njegovi specijalni gosti Snoop Dogg i Shakira te održati zajednički koncert.

>>Pique burno proslavio naslov tulumareći sa Shakirom

>>Poznati reper osniva fond za legalan uzgoj marihuane

Komentara 1

Avatar darkoaa10hush
darkoaa10hush
12:06 23.06.2015.

Big deal!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije