i dalje divna

Nedavno rodila drugog sina, no još uvijek izgleda savršeno!

shakira
Foto: Instagram
1/6
09.09.2015.
u 21:12

Pjevačica je nedavno rodila dječaka Sashu, no izgleda da se potpuno vratila u formu...

Shakira izgleda savršeno! Potpuno se vratila u formu nakon drugog poroda kojim je dobila sina Sashu. Slatkog dječaka rodila je početkom godine, a otad se brine za njega i starijeg mu brata Milana.

U potpunosti se posvetila djeci, no, sada je spremna ponovno za pozornicu. Ovih dana iznenadila je tako prijatelja i kolegu Manu na koncertu u Barceloni.

Sve je objavila i na svom Instagramu, gdje je jasno kako je Shakira ponovno u punoj fizičkoj formi. Čini se da joj godi ljubav s deset godina mlađim Piqueom.

>>Shakira otkrila spol drugog djeteta i pokazala preslatkog Milana

>>Nije ni čudo što je opet trudna: Shakira i Pique ljube se bez prestanka!

Komentara 1

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
11:20 10.09.2015.

Nisam znao da je i ona .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije