sretna mama

Shakira je otkrila da će roditi dječaka

gerard pique (1)
pixsell
02.10.2012.
u 16:10

Pjevačica je gostujući na njemačkom RTL-u sretno vrisnula da se veseli dečkiću i kako se nada da će biti poput nje i željeti promijeniti svijet

Kolumbijska pjevačica Shakira koja je nedavno potvrdila da s nogometašem Gerardom Piqueom čeka prvo dijete, sada je potvrdila da će roditi sina.

– Bit će dječak! – vrisnula je sretna Shakira dajući intervju za njemački RTL.

Pjevačici je trenutačna preokupacija gradnja nove škole u Cartageni u Kolumbiji, a nada se da će i njen sin poput nje biti humanitarno angažiran i željeti ''promijeniti svijet''.

Shakira i Gerard skupa su oko dvije godine. Pjevačica tvrdi da je on najbolje što joj se u životu dogodilo, a beba je taj osjećaj još i pojačala.


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije