zaruke!

Shane Warne želi što prije ozakoniti vezu s Liz Hurley

Hurley Warne
Pixsell
26.09.2011.
u 19:13

Bivši igrač kriketa želi zaprositi seksepilnu glumicu prije Božića, povjerio je to prijateljima

Shane Warne odlučio je zaprositi svoju djevojku Elizabeth Hurley. Njihovu jednogodišnju ljubavnu vezu nisu poljuljale ni glasine kako bivši igrač kriketa voli švrljati seksepilnoj glumici iza leđa jer je poznat kao veliki ženskar. Shane je najbližim prijateljima rekao da Liz želi zaprositi prije Božića.

– On je veliki romantičar i siguran sam da će kleknuti na koljena kad bude prosio Elizabeth. Shane obožava Liz i jedva čeka da svoju vezu ozakone – ispričao je Warneov prijatelj britanskom The Mirroru. Glumica je već bila u braku sa Arunom Nayarom od kojeg se službeno razvela ovo ljeto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije