rastužila

Shrvana manekenka priznala da plače svaki dan već godinama: 'Pokušavam shvatiti svoje traume'

10.11.2021.
u 14:27

Istaknula je da mentalno zdravlje i kemijska neravnoteža nisu "linearni", uspoređujući to s toboganom – s usponima i padovima

Slavna manekenka Bella Hadid (25) u novoj se objavi osvrnula na borbu pjevačice Willow Smith s nesigurnostima i tjeskobom. Manekenka je otkrila da plače ''gotovo svaki dan i svake noći'' posljednjih nekoliko godina. Pritom je objavila nekoliko fotografija na kojima je uplakana i tužna.

"Za sve koji se bore, molim vas, zapamtite ovo. Ponekad je sve što morate čuti to da niste sami. Ovo ti ja poručujem, nisi sam/a. Volim te, vidim te i čujem te", napisala je u objavi i poručila svojim pratiteljima da sve što vide na društvenim mrežama nije uvijek realno te da je i ona baš poput njih.

Istanula je da mentalno zdravlje i kemijska neravnoteža nisu "linearni", uspoređujući to s toboganom – s usponima i padovima.

U svojoj objavi priznala je da je imala ''dovoljno slomova i izgaranja'' u životu pa poručila da je najvažnije da dovoljno radimo na sebi, provodimo vrijeme sami sa sobom kako bismo razumjeli svoje okidače koji prouzrokuju traume te kako bismo više naučili o vlastitoj boli i kako se nositi s njom. 

"Udružit ćemo se u našim manama. U našoj nesigurnosti, u našoj radosti, u našoj sreći. Prihvatite sve to kao lijepo i prirodno", zaključila je manekenka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Podsjetimo, u siječnju ove godine progovorila je o svojoj borbi s teškom depresijom i anksioznošću s kojom se bori još od tinejdžerske dobi. Priznala je da je uzela kratku pauzu od društvenih mreža kako bi se usredotočila na svoje mentalno zdravlje.

VIDEO>>Ivana Mišerić podijelila internet zbog – salame! Pratitelji je optužili da je razmažena i nezahvalna


Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
14:49 10.11.2021.

mislim da ce joj pomoc ako jos malo unakazi usne. pajaci posvuda.

Avatar prahrvat
prahrvat
16:15 10.11.2021.

Kad ružni plaču, to nikog ne zanima i neće se objaviti ovdje. Razmisli o tom.

DU
Deleted user
14:54 10.11.2021.

za sve one koji pate od paranoje, zapamtite, niste sami!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije