Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova destinacija

Šuput ponovno odlazi iz Hrvatske. Na aerodromu pozirala s Bloomom u zanimljivoj kombinaciji: Najveseliji putnik

Foto: Instagram screenshot
1/7
10.11.2021.
u 10:33

Šuput je na aerodromu pozirala u zanimljivoj kombinaciji, odjevena u plave traperice, bluzu, sako i kaput u boji devine dlake, dok je na nogama imala bijele tenisice. Glavu je pokrila šeširom u sličnoj smeđoj boji.

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (42) redovito s pratiteljima dijeli fotografije i snimke svog sinčića Blooma, a ovaj put je otkrila da ponovno idu na put. Šuput je na aerodromu pozirala u zanimljivoj kombinaciji, odjevena u plave traperice, bluzu, sako i kaput u boji devine dlake, dok je na nogama imala bijele tenisice. Glavu je pokrila šeširom u sličnoj smeđoj boji.

''Najveseliji putnik nastavlja otkrivati svijet'', napisala je Maja uz fotografiju na kojoj u naručju drži malenog Blooma. 
Otkrila je isto tako i da idu u Tursku, gdje su već bili sredinom srpnja, a njenom sinu kojeg je dobila u braku s Nenadom Tatarinovim to je bio prvi internacionalni let. 

Foto: Instagram

Maja se isto tako nedavno pohvalila da je mališan rekao svoju prvu riječ.

– Isuseeee, rekao je tata – napisala je Maja uz video koji je podijelila na storyju svog Instagram profila te otkrila koja je Bloomova prva riječ.

VIDEO Haljina koju je Amy Winehouse nosila na svom posljednjem koncertu u Beogradu prodana je za više od 1.5 milijuna kuna!

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Dokman
Dokman
12:41 10.11.2021.

Ovaj članak oslikava današnje novinarstvo i novonormalno društvo koje nam oni promoviraju.

ŠE
Šemso
11:50 10.11.2021.

Sreće naše da imaš kartu u jednom smjeru i da nema interneta na toj destinciji. Povedi i jajoliza

AN
andersson
15:05 10.11.2021.

Koja vijest... Kako bi bilo dobro da tamo i ostane, Možda bi prestali da nas smarate s tako nebitnim osobom u tako ozbiljnim novinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije