nijedna ga neće

Simon Cowell zaprosio je čak 65 žena, ali sve su ga odbile

simon
Pixsell
26.02.2012.
u 19:10

- Nijedna žena ne želi se udati za mene. Pitanje sam postavio sigurno 65 puta, a odgovor nikada nije bio da, tako da se vjerojatno nikada neću oženiti - izjavio je Cowell koji je nedavno prekinuo sa zaručnicom Mezhgan Hussainy.

Šef talent showa "X Factor" Simon Cowell možda je težak milijune, ali debeli bankovni račun nije mu pomogao kod nježnijeg spola. Naime, 52-godišnji glazbeni mogul otkrio je da je zaprosio čak 65 žena, ali nijedna se nije pristala udati za njega.

- Nijedna žena ne želi se udati za mene. Pitanje sam postavio sigurno 65 puta, a odgovor nikada nije bio da, tako da se vjerojatno nikada neću oženiti - izjavio je Cowell koji je nedavno prekinuo sa zaručnicom Mezhgan Hussainy, ali samo privremeno, kako tvrdi.

- Naša je veza vrlo komplicirana. Iako trenutačno nismo zajedno, i dalje smo nevjerojatno bliski - kaže Simon.

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije