Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna mama

Simona Mijoković: Prva riječ koju ću naučiti sina bit će Isus

Foto: Facebook
28.06.2017.
u 12:58

Simona je na Facebooku objavila fotografiju na kojoj je sa sinom te je napisala kako je po izlasku iz rodilišta sa sinom prvo otišla u crkvu

Simona Mijoković izašla je iz bolnice sa sinom Joshuom i prvo mjesto koje je posjetila po izlasku iz rodilišta bila je crkva.

Bivša reality zvijezda i pjevačica objavila je fotografiju sa sinom u crkvi i ispod fotografije je napisala kako je prošao porod, prisjetila se i trenutka kad je saznala da je trudna i sve je detaljno opisala pratiteljima i prijateljima na Facebooku. Da je trudna saznala je na blagdan Svih svetih kada je napravila test za trudnoću i morala je mirovati na početku.

- Ali nisam mirovala kada je bilo u pitanje idemo u crkvu. Odmah na noge i 'brzo' našem Isusu na misu i pričest. Do dana pred porod išli smo na misu, zadnje dane hodala sam ko puž držeći se za trbuh - napisala je Simona.  Opisala je i kako je primljena u bolnicu i kako je tekao porod te da je u sali zamolila da joj puste duhovnu glazbu. 

- Moj ljubljeni Isus koji mi je oprostio, oslobodio me i ozdravio, Isus koji me čuvao i darovao mi je u naručje Joshua. I prva riječ koji ću naučiti Joshua da kaže bit će; ne mama, ne tata, nego Isus ! Jer Bog je najvažniji , On je naš početak i svršetak. - napisala je Simona. Prije braka sa Stanislavom Mijokovićem s kojim je dobila sina Joshu, Simona je bila u braku s Antom Gotovcem s kojim ima kći Gabrijelu. 

 

 

Komentara 9

DU
Deleted user
13:15 28.06.2017.

Drago mi je zbog ženske da je krenula u novi život, samo me zanima, bi li se ludo zaljubila i udala da tip nije neki lovaš nego pekar ili strojovođa ili da radi u skladištu? Samo me to zanima.

Avatar bodavica
bodavica
13:16 28.06.2017.

Simona Mijoković: Prva riječ koju ću naučiti sina bit će Isus ove gadosti se samo ovdje mogu pročitati jer je ovo izjava jedne "svetice" a ti admine odmah piši kaznu za ovaj komentar jer si veliki PACIFIST!!!!!!!!!!

SA
samuraj
13:06 28.06.2017.

Niti jedna bolest nije zdrava pa ni njezina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije