Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška srca

Simona: Duhovno me to iscrpljuje i obitelj mi pati i zato sam donijela ovu odluku

Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/3
25.11.2017.
u 10:32

Simona Mijoković zadnjih šest godina strpljivo je svima odgovarala na pitanja o Bogu i vjeri koja su joj pristizala u inbox Facebooka, a sad je odlučila ukinuti messenger i posvetiti se obitelji.

Simona Mijoković aktivna je na društvenoj mreži Facebook gdje redovito stavlja svoje statuse uglavnom na temu vjere te piše svoja razmišljanja o vjeri i savjetuje druge, i objavljuje i svoje obiteljske fotke.

K tome Simona prima puno poruka u inbox Facebooka i kaže kako se dosad  trudila odgovoriti na svaku, ali to joj je oduzimalo puno vremena i odvajalo ju je od obitelji i zato se, nakon dugo, dugo razmišljanja, odlučila na sljedeći korak. Isključit će svoj messenger jer joj oduzima previše vremena na odgovaranje i savjetovanje svih koji to žele, a pri tom, kaže, njen obitelj trpi.

 

 

- Svaki dan dobijem jako puno poruka . Nekad to bude dnevno 20, nekad 50 nekad i do 100 poruka .. Nekad neke odgovorim isti tren, nekad isti dan a nekad danima ne stignem sve pročitati tj . Odgovoriti .. Nekad mi oduzme to 1 sat odgovaranja , tj dopisivanja nekad 2 sata pa i do 3 sata . A nekad danima ne stignem .. Duhovno me to dosta iscrpi .. Moja zajednica , suprug i djeca tu trpe . Gabica mi više puta rekla mama kradeju te drugi .. Zaista od srca sam se dopisivala uvijek i od srca davale savjete. Evo šesta godina .. Mislim da moja obitelj itekako zaslužuje da ima mene 100% u danu.- napisala je Simona u objašnjenju na Facebooku.

Kaže kako joj se najčešće postavljaju pitanja kako moliti za djecu, kako moliti za udaju, kako za bolest i nečije obraćenje, a obožavateljima je poručila kako će se s njima i dalje družiti na Facebooku. 

1/15

Komentara 39

GU
General_U
11:13 25.11.2017.

simke posveti se obitelji,imaš dvoje lipe dičice i Stanislav je krasan čovik imaš svo bogatstvo ovog svita kad imaš zdravu i složnu obitelj.. .neka vas Bog blagoslovi i čuva...

MA
Maxi73
11:31 25.11.2017.

Malo dalje od društvenih mreža, pa će ti sigurno biti bolje

Avatar Jana
Jana
11:38 25.11.2017.

Draga Simonica neka dragi Bog blagoslovi tebe i tvoju obitelj. Donijela si dobru odluku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije