AFRIKA JE DALEKO

Sin Mela Gibsona od očevih afera bježi u Afriku

Mel Gibson
Reuters
22.10.2009.
u 09:14

William Gibson, drugi najstariji sin i treće dijete poznatog glumca, od očevih skandala i razvoda roditelja udaljava se tako što odlazi na misionarski rad u Africi.

Nakon što je Mel Gibson napravio dijete svojoj ljubavnici, ruskoj pjevačici Oksani Grigorijevoj, način na koji se slavni glumac ponio i na koji je ponizio njihovu majku teško je pao njihovoj djeci, naročito zato što su odgajana u strogom katoličkom duhu. Naime, obitelj Mela Gibsona pripada struji "tvrdih" katolika koji ne priznaju odluke Drugoga vatikanskog koncila i podržavaju da se mise služe na latinskom (premda mu bivša supruga nije katolkinja nego episkopalka).

Za najstarije od njihovo sedmero djece i jedinu kćer, Hannah, čak se nagađalo da će otići u opatice, ali ona je od toga odustala i udala se (suprug joj je poznati blues gitarist Kenny Wayne Shepherd), i ima dvoje djece. William ima i dva starija brata, blizance Edwarda i Christiana (mlađa braća su Louis, Milo i Thomas), ali je on zasad jedini od obitelji odlučio "glasati nogama" i od očevih skandala otići na Crni kontinent, gdje će raditi na širenju kršćanstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije