Vratili su se

Singlom 'Htio bih da me voliš' Pipsi najavili novi album

dubravko ivaniš daddy (1)
Željko Hladika/Pixsell
22.03.2013.
u 22:17

Velika karijera benda mogla se naslutiti već po prvom pojavljivanju u javnosti, 1992., kada je njihov nastupni singl, navijačka himna "Dinamo ja volim" srušio sve rekorde slušanosti i postao hit godine.

U prepunom zagrebačkom klubu Vintage Industrial Bar PipsChips&Videoclips predstavili su novi singl “Htio bih da me voliš” koji najavljuje njihov dugoočekivani album.

Pipsi su jedinstvena pojava na hrvatskoj glazbenoj sceni; istovremeno stilski raznovrsni, tematski provokativni i vizualno atraktivni – pravi su primjer modernog pop-sastava.

Velika karijera ovog benda mogla se naslutiti već nakon prvog pojavljivanja u javnosti, 1992. godine, kada je njihov nastupni singl, navijačka himna \"Dinamo ja volim\" (nastala na tragu tradicionalne \"You\'ll Never Walk Alone\"), srušio sve rekorde slušanosti i postao hit godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije