Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi život

Sjećate li ga se? Pobijedio je u prvoj sezoni 'Života na vagi', imao je čak 180 kg, a evo kako se od tada promijenio

Foto: RTL
1/9
04.07.2021.
u 10:00

Objave na društvenim mrežama se rijetke, ali kada se odluči javiti gledatelji showa uvijek budu nanovo iznenađeni kako odlično izgleda.

Splićanin Ivan Krolo pobijedio je u prvoj sezoni showa 'Život na vagi' no nakon toga nije se pretjerano trudio biti u fokusu pažnje javnosti. Objave na društvenim mrežama se rijetke, ali kada se odluči javiti gledatelji showa uvijek budu nanovo iznenađeni kako odlično izgleda. 

Krolo se ipak još uvijek druži s nekim bivšim kolegama iz showa pa se tako fotkao s Markom Kregarom i Marijom Barišićem. Posljednja fotka na njegovom Instagramu je iz travnja ove godine, a na njoj pozira uz more - vidno mršaviji i s preslatkim psićem u naručju.

Foto: Instagram

Podsjetimo, koji je prije ulaska u show imao 130 kilograma, prvo vaganje u showu pokazalo je da ima 128,9 kilograma, a na zadnjem vaganju imao je 83 kilograma. Od showa su prošle dvije godine, a Ivan i dalje vježba tri-četiri puta tjedno, a ljeti i pliva te vozi bicikl. Kada je prehrana u pitanju, priznaje da ne broji svaku kaloriju jer puno vježba.

U showu je, kazao nam je jednom prilikom Ivan, bilo lakše skidati kilograme jer su natjecateljima treneri stalno pri ruci, kao i  nutricionisti, a nakon showa natjecatelji su prepušteni sami sebi i moraju pronaći dobru motivaciju da zadrže težinu.  – Najteže je kad iziđeš, jednostavno si prepušten sam sebi - priznao je tada Krolo. 

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 17 - Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije