Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI KANDIDATI

Sjećate li se Bojana i Saše? Imali su buran odnos u 'Braku na prvu': 'Bilo je turbulentno'

Foto: RTL
1/17
10.12.2023.
u 09:00

Nisu uspjeli pronaći zajednički jezik, bez obzira na to što su neki kandidati mislili da će izdržati do kraja. Zajedno su ipak odlučili otići iz showa, na drugoj ceremoniji te su svoju odluku proslavili čašom šampanjca. Jedno drugome su pred ekspertima rekli što su pozitivno izvukli iz cijelog iskustva.

U showu 'Brak na prvu' eksperti su spojili Sašu Đorić i Bojana Mrđenovića. Bili su kandidati u trećoj sezoni, a njihov odnos bio je dosta turbulentan. Nisu uspjeli pronaći zajednički jezik, bez obzira na to što su neki kandidati mislili da će izdržati do kraja. Zajedno su ipak odlučili otići iz showa, na drugoj ceremoniji te su svoju odluku proslavili čašom šampanjca. Jedno drugome su pred ekspertima rekli što su pozitivno izvukli iz cijelog iskustva. 

"Nisam u niti jednom trenutku bio pod opterećenjem. Nisam nikada ništa osobno shvatio. Treba mi energija, ali ne i atomska bomba. Meni je Saša vrlo draga i meni odgovara njezina energija, samo bi trebala biti malo lakša", rekao je Bojan, a Saša je rekla da je Bojan strpljiv i zna oprostiti. 

VEZANI ČLANCI:

"On je strpljiv i bravo na tome. Zna oprostiti i bez obzira kroz što smo sve prošli, smatram da smo odluku donijeli zajedno i uz povjerenje. Pronašli smo zajednički jezik. Kad ima volje ima i načina." Oboje su cjelokupno iskustvo komentirali nakon završetka eksperimenta. 

"Nije mi žao što sam sudjelovao u sociološkom eksperimentu. Drago mi je što smo Saša i ja prošli kroz ovaj proces iako smo, kako bi se reklo, 'fulali ceo fudbal'. Očekivao sam mjesec i pol dana mira, a zapravo je bilo turbulentno. Drago mi je da je završilo" izjavio je Bojan dok je Saša rekla da joj je show proširio vidike. 

"Taj životni eksperiment je iza mene. Isti mi je proširio životne vidike, potaknuo me i inspirirao da hrabro idem prema svojim željama i ciljevima. Zahvalna sam životu na svakom izazovu. Bojan je fantastičan momak i ne nedostaje mu ništa."

VIDEO Vitasović rastužio fanove: 'Idem sa suprugom izvan države. Pun mi je klinac mikrofona i pijanih ljudi'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije