PROMIJENIO KARIJERU

Sjećate li se Deena? Dvaput je predstavljao BiH na Euroviziji, a sada uživa s dečkom u Americi

Deen
Foto: Screenshot
1/6
23.09.2023.
u 20:00

Nakon glazbene karijere posvetio se modi. Preselio se u SAD, gdje posljednjih godina radi kao modni savjetnik. Pjevač je u Americi našao i dečka koji se zove Will Phearson III. Obojica na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotografije, i pokazuju koliko su zaljubljeni.

Fuad Backović Deen (41) bosanskohercegovački je pjevač koji je dva puta predstavljao svoju zemlju na Euroviziji. Godine 2004. u Istanbulu je pjevao pjesmu "In the disco" za koju je glazbu i tekst napisala naša pjevačica Vesna Pisarović, a natjecanje je završio na devetom mjestu. Prije sedam godina je s pjevačicom Dalal Midhat-Talakić, violončelisticom Anom Rucner i reperom Jalom Bratom otpjevao pjesmu "Ljubav je", no nisu se uspjeli kvalificirati u finale natjecanja.

Nakon glazbene karijere posvetio se modi. Preselio se u SAD, gdje posljednjih godina radi kao modni savjetnik. Pjevač je u Americi našao i dečka koji se zove Will Phearson III. Obojica na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotografije, i pokazuju koliko su zaljubljeni. 

Nedavno su tako bili i na jednoj izložbi, a Deeen je fotografiju objavio na Instagramu.  Inače, Will Phearson III. je art producent koji se s Deenom pojavljivao u TV emisijama.

VEZANI ČLANCI: 

 

Deen je prije tri godine u intervjuu za Azru govorio o svom životu u Americi.

– Bilo je logično da se ovdje bavim modnim biznisom, jer za to imam diplomu jednog od najbitnijih i najutjecajnijih modnih univerziteta na svijetu, koja na tržištu rada u SAD-u zaista mnogo vrijedi i mnogo se cijeni. Nisam imao apsolutno nikakvih problema naći prvi posao. U početku sam radio za “Saks Fifth Avenue” na Beverly Hillsu kao modni savjetnik u sektoru nosive mode i odatle nosim jedno divno iskustvo. Poslije sam odlučio ići dalje i dobio posao kao modni savjetnik za vjenčanja u jednoj sjajnoj privatnoj kompaniji iz San Franciska s predstavništvom u West Hollywoodu, i to je za mene bio veliki izazov.

GALERIJA Atraktivna zvijezda "Spasilačke službe" izgled je uništila ovisnošću, sad je neprepoznatljiva

Deen
1/16

Raditi s djevojkama pri odabiru njihovih vjenčanica nije nimalo lagan posao, ali daje prostora za upoznavanje sjajnih ljudi i uspostavljenje vrlo vrijednih kontakata. Nakon toga dobio sam poziciju privatnog stilista za vrlo rastuću kompaniju koja se bavi preprodajom isključivo luksuznih modnih brendova i tu sam blisko surađivao s nekim od vrlo utjecajnih svjetski poznatih muzičara, glumaca i glumica.  Živim dobro i nemam nikakvog razloga da se na bilo šta požalim. Ja sam vrlo zahvalan čovjek za sve što imam i što nemam - rekao je tada Deen. 

Inače, pjevačev otac je bosanskohercegovački političar Zaim Backović, međutim Deen je svojedobno rekao da zbog toga nije imao privilegije na javnoj sceni.

VIDEO: Sergej Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje 

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
21:28 23.09.2023.

Eto i muslimani mogu biti pe... pardon gayevi

Avatar rubinet
rubinet
21:53 23.09.2023.

Dobar odabir. Dečko mu je obdaren.

DI
DijeKusrač
13:17 24.09.2023.

Cepa ga kmica ispod repa. Nije baš neka uživancija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije