TOBIAS MORETTI

Sjećate li se markantnog detektiva iz 'Inspektora Rexa'? Pogledajte kako danas izgleda i što radi

Foto: Profimedia
1/8
02.08.2024.
u 19:00

Avanture detektiva koji surađuju s njemačkim ovčarom u maniri crtića 'Scooby-Doo' mnoge su prikovale uz ekrane, a žensku publiku posebno je zaintrigirao glumac koji je utjelovio detektiva Richarda Mosera.  Riječ je o Tobiasu Morettiju koji danas ima 64 godine.

Serija Inspektor Rex bila je omiljena mnogim Hrvatima, a neki je još uvijek vole gledati. Avanture detektiva koji surađuju s njemačkim ovčarom u maniri crtića 'Scooby-Doo' mnoge su prikovale uz ekrane, a žensku publiku posebno je zaintrigirao glumac koji je utjelovio detektiva Richarda Mosera.  Riječ je o Tobiasu Morettiju koji danas ima 65 godina.

20 May 2022, Bavaria, Munich: Actors Tobias Moretti and Jule Ronstedt chat after the Bavarian Film Awards ceremony at the Prinzregententheater . Photo: Ursula Düren/dpa Photo: Ursula Düren/DPA
Foto: Ursula Düren/DPA

Tobias je osvojio velike simpatije publike, no seriju je, bez obzira na to što ga je proslavila, odlučio napustiti. Htio je raditi nešto drukčije, a pošto nikada nije uspio postići isti uspjeh s drugim projektima koje je birao, mnogi smatraju da je to možda bila velika pogreška. 
Inače, glumac je završio studij kompozicije  na Sveučilištu za glazbu i scenske umjetnosti u Beču, a pohađao je satove glume u Münchenu u školi Otto Falckenberg. 

VEZANI ČLANCI:

Sa sviračicom oboe, Julijom u sretnom je braku od 1997. godine, a zajedno imaju troje djece. Tobias često glumi u kazališnim predstavama, a sa suprugom vodi u Innsbrucku obiteljsko gospodarstvo. 

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

Glumcu se i izgled puno promijenio otkad je bio u seriji, danas ima puno svjetliju kosu, a frizura mu je kraća i šarmantno neuredna. 
'Inspektor Rex' serija je koja je prvi put emitirana prije 29 godina. Njemački ovčar Rex u njoj pomaže detektivima riješiti zločine, a slaba točka su mu žemlje koje često krade suradnicima. Rexa su u seriji navodno glumila tri psa, Reginald von Ravenhorst, Rhett Butler i Henry.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije