Ovo morate pogledati!

Sjećate se Marijane? Snimila je pjesmu u kojoj je opjevala 'Ljubav je na selu', a pridružile su joj se i kolegice

Foto: RTL
1/16
07.12.2023.
u 08:00

Osim pjevanjem Marijana se bavi i glumom, a u kolovozu ove godine je na društvenim mrežama objavila slike sa snimanja serije 'Protuudar' (HBO)

Marijana Vukelić u 13. sezoni showa ''Ljubav je na selu'' borila se za srce Nevena Landeka. Marijana je već na samom početku sezone pokazala svoju strast prema pjevanju pa je goste svojim glasom zabavljala već na tulumu dobrodošlice. A pjevanje je nastavila i nakon izlaska iz showa gdje ipak nije pronaška ljubav, no pronašla je prijateljice.

Naime, u novoj pjesmi nazvanoj po showu, pridružile su joj se kolegice Irena Slopšek i Suzana Kumer

"Na snimanju videospota družile su smo se i sa domaćim životinjama. Društvo su nam pravili konji, poniji, kokoši, patke, psići, krava, koze...", rekla je Marijana za RTL i dodala:

"Pjesma je o ljubavi. Pjesma je za ples, zabavu. Za slavlja kad se zapjeva i zapleše. To je pop zabavna pjesma sa tamburicom koja slavi selo i ljubav na selu", naglasila je. 

VEZANI ČLANCI

Osim pjevanjem Marijana se bavi i glumom, a u kolovozu ove godine je na društvenim mrežama objavila slike sa snimanja serije 'Protuudar' (HBO). Serija je to koja se snimala u Hrvatskoj, a Marijana je glumila uz bok svjetskih glumaca. 

U 12. sezoni kada je bila na farmi Mire Vojvodića iz Donje Jelenske, otkrila je da je po struci magistra ekonomije, no prava ljubav joj je pozornica. Marijana tako pjeva i glumi, a sada je otkrila i ponešto o svojim hobijima, željama i planovima što se tiče glazbene karijere.

– Razmišljala sam o sudjelovanju na Dori još odavno. Nekako mislim da bi me se više uzelo u obzir kad bih pod okriljem nekog poznatog autora sudjelovala na Dori. No, možda ipak probam sama. Vidjet ćemo – kazala je Marijana za RTL.hr ranije pa dodala: – Bilo bi mi drago predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.

VIDEO Miša Grof odgovorio Nikolini Pišek: 'Pristajem joj dati sve samo ako poludim'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije