Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reality zvijezde

Sjećate se obitelji Vasić? Radi se vratio karcinom, a i suprug joj je u teškom stanju

Foto: Screenshot RTL
1/6
01.03.2024.
u 12:56

Njih dvoje ne stoje baš najbolje kada je riječ o zdravlju. Naime, njemu su otkazala oba bubrega, a Rada se bori s rakom dojke

Regionalna domaća zvijezda Rada Vasić prošle je godine javnosti priopćila loše vijesti, a riječ je o zdravstvenom stanju nje i njezina supruga Rade. Kako je priznala tada, njih dvoje ne stoje baš najbolje kada je riječ o zdravlju. Naime, njemu su otkazala oba bubrega, a Rada se bori s rakom dojke. Nakon prve ture terapija čini se kako joj se karcinom vratio pa se sada ponovno javila iz bolnice u Prokuplju.

- Zahvaljujem se sestrama onkologije Prokuplje na velikoj pažnji i ljubaznosti! - napisala je pored fotografije. 

Nakon loših vijesti obitelj se povukla iz javnosti zato što im je trebao mir, a Rada je pred kraj prošle godine pokazala svoje novo izdanje koje je rastužilo sve i rijetko tko je mogao ostati imun na gospođu koja se bori s ovom zloćudnom bolešću.

Simpatična Rada koja je uvijek bila iznimno pozitivna, nasmijana i dobro raspoložena snimila se, a ono što su mnogi odmah primijetili jest to da je zbog liječenja ostala bez svoje kose. Uz snimku na kojoj ukrašava božićnu jelku poručila je sljedeće.

 -  Ovom prilikom bih željela svima čestitati Novu godinu u malo drugačijem izdanju – kazala je simpatična rada kroz osmijeh na licu te dodala: - Želim čestitati i Mariji Šerifović što je postala majka malog Marija. Neka je živ i zdrav – dodala je gospođa koja je ranije progovorila i o svom zdravstvenom stanju. - Molim vas, neka nam pomogne koliko tko može. Teško sam se razboljela, nije me bilo, nisam se htjela pojavljivati ovako bez kose, mnogo se loše osjećam. Mnogo mi je teško, idem na jake terapije svaki dan, dođem kući i odmah u krevet – poručila je ranije Rada Vasić na snimci uživo na društvenoj mreži TikTok.  

VEZANI ČLANCI

– Rade mi nije najbolje, bolestan je, oba su mu bubrega otišla, na dijalizi je. Teško mu je pozlilo, cijela mi je kuća potresena, a posebno djeca. Svako ima svoju kuću, ali ja sam ostala s Radom i zbog njega sam najviše potresena. Gledam na sve načine da mu pomognem, tu sam, ali ne mogu spriječiti da se razboli – rekla je Rada Vasić za srpski Telegraf. Bivši sudionici realityja povukli su se iz javnosti i sada žive mirnim životom u Maloj Plani kod Prokuplja, iako su mnogi mislili da su u Njemačkoj. 

– Nismo skroz dobro, ali se ne žalimo. Ponekad sjedim za stolom i plačem kad pomislim je li moguće da sjedim ovdje sama za stolom, da nemam s kim pričati, da mi se muž toliko razbolio. Prije mi je bio i desna i lijeva ruka, uvijek mi je pomagao, išao sa mnom na tržnicu, doktoru. Sad, evo, i ja sam bolesna, a on plače i kaže: "Ja ti želim pomoći, ali ne mogu ti pomoći, ja sam bolestan. Ne može on meni pomoći, a ni ja njemu. Ja sam se razboljela. Dobila sam rak dojke, operirala sam se. Opet, borim se, držim se, ne dam se, kao da nemam ništa – rekla je kroz suze Rada za srpske medije.

Inače, Rada je majka šestero djece, a oni koji su se istaknuli su popularni duo Mika i Giba koji su svojim humorom u reality showu Big Brother zabavljali cijelu naciju. Inače, ovaj dvojac je promijenio spol, pa su odlučili promijeniti imena u Ana i Ivana

VIDEO Goran Višnjić zahvalio se za Večernjakovu ružu

Komentara 1

Avatar argus1000
argus1000
15:48 01.03.2024.

U kojem, paralelnom svemiru su oni reality zvijezde?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije