Darija Mikulandra Žanetić

Sjećate li se ove bivše HRT-ove voditeljice? Više od 20 godina nema je na TV-u, a evo kako danas izgleda i što radi

Pula: Predstavljena kartica Adriatic privlege card namjenjena turistima
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/6
01.08.2024.
u 19:00

Darija je između ostalog glumica u amaterskoj družini, ravnateljica humanitarne manifestacije, suvlasnica PR agencije, majka dvoje djece, a u svog supruga godinama je sretno zaljubljena. Na Instagramu često objavljuje detalje iz privatnog života pa tamo možemo vidjeti da se nije puno promijenila s godinama.

Bivšu HRT-ovu voditeljicu Dariju Mikulandru-Žanetić ne viđamo više često na televiziji. Mnogi je se sjećaju iz vremena kada je na toj televiziji vodila emisiju 'Zlatni gong', a danas vodi potpuno drukčiji život.  Darija je između ostalog glumica u amaterskoj družini, ravnateljica humanitarne manifestacije, suvlasnica PR agencije, majka dvoje djece, a u svog supruga godinama je sretno zaljubljena. Na Instagramu često objavljuje detalje iz privatnog života pa tamo možemo vidjeti da se nije puno promijenila s godinama. 

 

Darija danas stoji iza Midsummer festivala u Dubrovniku koji obogaćuje turističku ponudu grada. Podsjetimo, popularna britanska glazbena emisija "Top of the Pops" sredinom devedesetih dobila je i hrvatsku inačicu, na HRT-u se emitirao "Zlatni gong" čiju je voditeljsku palicu preuzela tada relativno nepoznata Dubrovčanka Darija Mikulandra. Tada novu emisiju, ali i voditeljicu gledatelji su ubrzo zavoljeli. Nanizala je Darija i druge TV projekte, a iako je pred njom bila blistava televizijska karijera, Darija je odlučila krenuti u sasvim drugom smjeru.

VEZANI ČLANCI:

Zbog ljubavi s poduzetnikom Robertom Žanetićem, za kojeg se udala 1998. godine, preselila se u Dubrovnik i tamo otvorila agenciju za organizaciju evenata. Uz to se posvetila i kazalištu, a osim što je članica  Kazališne družine Kolarin, jedna je i organizatorica Midsummer festivala. Riječ je o prvom hrvatskom festivalu na engleskom jeziku koji svojim zanimljivim programom podjednako privlači domaće i strane turiste.

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

Pula: Predstavljena kartica Adriatic privlege card namjenjena turistima
1/43

Komentara 3

IV
ivana
00:49 02.08.2024.

Ja se sjecam da se pričalo o njoj dvije stvari. Prva je da se nagutala mačeva da bi to vodila čak što više, a to je ona druga stvar na koju su se zgražali da je imala govornu manu. Danas kad se više ne gleda kvaliteta i posebni zahtjevi i kad voditelj može biti bilo tko s ulice to i nije važno. No u ono vrijeme bi to bilo isto kao da vas operira slijep kirug ili da vas u autobusu vozi, vozač s nogama jer nema ruke. Zato su svi i pričali kako je došla do tog mjesta. No zaljubila se u poduzetnika pa nismo.mogli više uživati u njenoj velikoj voditeljskoj kvaliteti. HTV je sigurno puno izgubio njenim odlaskom.

Avatar Tombstone
Tombstone
22:10 01.08.2024.

Ne sjecamo se. Toliko ih je bilo koje su na isti nacin dosle na HTV da je tesko sve ih zapamtiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije