Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dino bubičić

Sjećate se ovog bivšeg mistera? Bio je u vezi s Pokos, oženio misicu, a onda se povukao iz javnosti

Zagreb: Dino Bubi?i? predstavio knjigu Od dilera do mistera
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/10
06.05.2023.
u 09:00

Dino se povukao iz javnosti prije nekoliko godina. Nakon što je postao mister objavio je knjigu ''Od dilera do mistera'' čiji se sadržaj prepričavao danima, a onda je sudjelovao i u reality showu ''Farma''

Jedan od najpoznatijih bivših mistera Hrvatske Dino Bubičić (40) pojavio se na najnovijoj fotografiji koju je objavila glazbenica Alka Vuica (61). Naime, glazbenica je najavila svoj novi spot za pjesmu "Prezidente", a u njemu će se pojaviti i naš bivši mister kojeg ne viđamo toliko često u javnosti. 

"Making-of - Spot uskoro 'Prezidente'", napisala je ukratko Vuica, a objavu pogledajte OVDJE

Prije ovog imali smo ga prilike vidjeti i prošle godine kada se pojavio na modnoj manifestaciji Extravagant Gala. Tada je brend Boudoir predstavio najnoviju božićnu kolekciju u riječkom Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja – Guvernerovoj palači. Iza Boudoira stoje sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Tomašević, uspješni dizajnerski dvojac čije su blagdanske kolekcije upravo jedne od najiščekivanijih.

Podsjetimo, Dino se povukao iz javnosti prije nekoliko godina. Nakon što je postao mister objavio je knjigu ''Od dilera do mistera'' čiji se sadržaj prepričavao danima, a onda je sudjelovao i u reality showu ''Farma''. No nakon što je tamo upoznao bivšu misicu Ivanu Paris i oženio se, Dino se potpuno posvetio obiteljskom životu. Njegov život sada izgleda drukčije.

Svjetla pozornice zamijenio je drugim biznisom i sada radi na moru te priznaje da mu modni svijet uopće ne nedostaje. Iako njegov brak s Ivanom Paris nije potrajao te su se razveli 2019., bivši supružnici ostali su u dobrom odnosu te zajedno odgajaju dvojicu sinova. "Mislim da sam dobar tata, tako mi barem djeca kažu. Puno vremena provodimo zajedno i baš sam sretan da su i oni sretni", kazao je Dino o svojoj roditeljskoj ulozi. Podsjetimo, Ivana i Dino vjenčali su se u Puli 2010. godine, a postali su ponosni roditelji dvojice sinova, Leonida i Noela. Osim u Farmi, sudjelovali su i u reality showu "Big Mama House".

Dino je prije no što je postao Mister Hrvatske bio u zatvoru četiri mjeseca zbog problema s narkoticima. O tome je otvoreno progovorio u svojoj knjizi "Od dilera do mistera". U njoj je ispričao i sve o vezi s bivšom voditeljicom Vlatkom Pokos.

VIDEO Do zadnjeg časa nisu znali hoće li biti pozvani, a ovo je pravi razlog zašto Meghan neće doći na krunidbu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije