U DOBRO JUTRO, HRVATSKA

Sjećate li se Siniše Cmrka? Nakon dugo godina opet se pojavio pred kamerama HRT-a

Šibenik: Siniša Cmrk predstavio svoju knjigu Nulti sat
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/13
10.10.2024.
u 13:43

Nakon što je emisija Turbo Limach Show prestala s emitiranjem, Sinišu Cmrka rijetko smo viđali u javnosti i ispred kamera

Teško da se neka odrasla osoba u Hrvatskoj ne sjeća megapopularnog Turbo limach showa i njegova voditelja Siniše Cmrka. Bio je jako popularan u vrijeme kada se ova emisija za djecu prikazivala na HRT-u.  U Turbo Limach Showu nastupile su kao djeca i neke kasnije poznate osobe kao što su: Ivana Kindl, Nina Kraljić, Dalibor Petko, Lidija Bačić, Saša Lozar i Renata Sabljak. Nakon što je  emisija prestala s emitiranjem, Sinišu Cmrka rijetko smo viđali u javnosti i ispred kamera. Pisao je slikovnice, živio na farmi, a prošle godine javnosti je otkrio da je otvorio prvi hrvatski ured za optimizam.

Prvi ured otvorio je u Otočcu te je gostujući u RTL Direktu objasnio: Formalno smo stavili sjedište u Otočcu jer smatramo da je to potencijalno najoptimističnija regija i to ćemo sada dokazati. Jutros se nakon dugo vremena pojavio i pred kamerama HRT-a u emisiji "Dobro jutro Hrvatska". Gosti emisije bili su i Podravska gorčina garda, a s njima je bio i Cmrk. Podravska gorčina garda nedavno je osnovana i cilj im je, kako su istaknuli, promicati običaje i stare zanate, domoljubne vrijednosti i uvažavati sve žitelje Podravine koji je nose u srcu. 

VEZANI ČLANCI

Siniša Cmrk svoju je televizijsku karijeru završio 2002. godine kad je udario kolegicu Marijetu Jelenčić na snimanju i taj skandal 2002. godine obilježio je i kraj snimanja "Turbo limach showa". Asistentica Marijeta Jelenčić svojedobno je medijima opisala što se tada točno dogodilo. Rekla je kako je u jednom trenutku, dok su četvrti put snimali najavu za Soulfingerse, prišla Cmrku kako bi ga obavijestila da je jednom od kamermana nestao novac.

GALERIJA Pogledajte kako je Martina Tomčić mijenjala tijekom godina, razlika je vidljiva

Šibenik: Siniša Cmrk predstavio svoju knjigu Nulti sat
1/54

Na to je Siniša Cmrk reagirao tako da je počeo vrijeđati asistenticu te je snažno udario dlanom u lice i ona je kasnije zbog ozljeda prevezena na traumatologiju. Nedugo nakon toga Cmrk je bio i gost kod Aleksandra Stankovića u emisiji "Nedjeljom u 2". Bilo je to Cmrkovo prvo obraćanje javnosti i u emisiji je dao pomalo konfuzne izjave u vezi sa svojim napadom te je rekao: "To je beznačajan incident koji se događa ljudima koji puno rade i ne gledaju kuda mašu rukama." 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije