Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srpski mediji pišu

Skandal u Vojvodini, policajci upali u dvoranu u kojoj je Šerbedžija trebao održati koncert: 'Nedopustivo je'

Zagreb: U bivšoj gostionici Blato obilježena 68. godišnjica smrti Tina Ujevića
Foto: Karlo Klasic/PIXSELL
1/16
28.12.2023.
u 12:57

Kako pišu srpski mediji samo nekoliko sati prije nego što je koncert trebao biti održan, došlo je do skandala. Navode da su Šerbedžiji htjeli onemogućiti da održi nastup navodno zato što je organizator pristaša opozicije.

Rade Šerbedžija, glumac, redatelj i pjesnik sinoć je trebao održati koncert u Vojvodini. Koncert se trebao održati u velikoj dvorani kina u Baču no onemogućen je u zadnji čas, pa ga je Rade održao u parku. Naime, kako piše Nova.rs samo nekoliko sati prije nego što je koncert trebao biti održan, došlo je do skandala. Navode da su Šerbedžiji htjeli onemogućiti da održi nastup navodno zato što je organizator pristaša opozicije. 

Producent i organizator Zdravko Vulin ispričao je kako su policajci upali u dvoranu, a pozvali su se na naređenje koordinatora SNS za Bač. Producent je rekao da je nejasno za što je taj koordinator nadležan. 
To je neka interna ‘titula’ – koordinator SNS za Bač, izjavio je Vulin i nastavio:

- Rade Šerbedžija je došao dan ranije, obilazio je manastire, grad, družio se s ljudima. On obožava Bač i nedopustivo je da netko tko toliko promovira ovaj naš narod i toliko radi za njega, bude na taj način diskriminiran.

 

Koncert je ipak održan da 400 ljudi koji su kupili ulaznice ne bi ostali zakinuti. Novac će im, ipak, večeras biti vraćen, kazao je Vulin za N1.  

VIDEO Ugrina: 'Nadam se da će mi Hrvati pomoći da otplatim kredit'

Komentara 6

Avatar Idler
Idler
14:41 28.12.2023.

Zanima me ak bi Pupi neki koncert organiziral, jel bi naišel koordinator il ne ?

DA
dalmatimun
14:22 28.12.2023.

ha, ha ni tamo ga ne vole

DA
dalmatimun
14:53 28.12.2023.

ajme gušta!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije