Kriv je Leo Vidmar!

Skandalozno: ESC Life pružaju Bad Influence

ESC Life
Foto: Printscreen/Youtube
1/4
01.08.2016.
u 17:30

Pjesmi Bad Influence njezin vizualni oblik podario je Leo Vidmar.

Zagrebački bend ESC Life ima novi spot i to za pjesmu Bad Influence. Pjesmi Bad Influence njezin vizualni oblik podario je čuveni Leo Vidmar. Javna promocija spota održala se u subotu u podrumu Pločnika. Bad Influence je skinuta sa njihovog prvijenca Access All Areas, izdatog na vinilu i CD-u preko PDV-a. Ovo je drugi spot ESC Lifea sa spomenutog prvijenca. 

Pjesmu Bad Influence i ostale uratke ESC Lifea moći ćete poslušati prilikom njihovog nastupa 27. kolovoza u dvorištu zagrebačkog kluba Močvara u sklopu Beeryard festivala

ESC Life postoji od jeseni 2013. i čine ga glazbenici koji više od desetljeća sviraju na alternativnoj sceni. Nastali iz bendova različitih glazbenih usmjerenja (Hemendex, ST!LLNESS, Man Zero, Umor), željeli su bend koji bi povezao njihovu ljubav prema jednostavnim i zaraznim pop melodijama te distorziranim gitarama.

ESC Life je svoje utjecaje pronašao u indie rock sceni 80-ih i 90-ih godina, od Pixies, Sebadoh, Superchunk, Husker Du, Dinosaur Jr. pa do Weezer i Hold Steady. 2014. godine bend je svirao na festivalu SuperUho u Šibeniku, a na jesen je odradio turneju po jugoistočnoj Europi kao prateći bend i predgrupa legendarnom glazbeniku Grantu Hartu (Husker Du, Nova Mob). S njim su odsvirali koncerte u Austriji, Hrvatskoj, Srbiji, Makedoniji i Bugarskoj, a bili su i predgrupa kultnom indie rock bendu Sebadoh u Tvornici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije