Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOGATIJA HRVATICA

Slavica Ecclestone napadnuta u svom domu u Švicarskoj, maskirani muškarci pobjegli

Francuska: Slavica Ecclestone posjetila je mjesto gdje ?e se održati francuski Grand Prix
Foto: Asset Bernard/ABACA
1/6
22.08.2023.
u 10:03

Napad se dogodio oko jedan sat poslije ponoći dok je Ecclestone spavala. Kako doznajemo, Slavica Ecclestone pretrpjela je lakše tjelesne ozljede. Slučaj istražuje švicarska policija.

Iz izvora bliskih Slavici Ecclestone, bivšoj supruzi Bernieja Ecclestonea, nekadašnjeg predsjednika uprave Formule 1, doznali smo da su gospođu Ecclestone napala u noći sa subote na nedjelju u njezinoj kući u Gstaadu u Švicarskoj dvojica maskiranih napadača. Napad se dogodio oko jedan sat poslije ponoći dok je Ecclestone spavala. Kako doznajemo, Slavica Ecclestone pretrpjela je lakše tjelesne ozljede, a napadači su pobjegli. Slučaj istražuje švicarska policija.

Dok su bili u braku, Bernie i Slavica Ecclestone bili su jedan od najpoznatijih parova na svijetu, a ni razlika od 29 centimetara visine nije im smetala da ostanu zajedno 24 godine. U braku su dobili kćeri Petru i Tamaru. Svjetski mediji pisali su da je glavni razlog raspada braka činjenica da Bernieja nikada nije bilo kod kuće te da je lagao da će smanjiti odsutnost od kuće i entuzijazam prema poslu, što je i on sam priznao. 

VEZANI ČLANCI

– Što imam od njega? Dolazi s posla poslije osam, večera i ode spavati. Čak i ako je na odmoru, ne može dvije minute biti na miru. Osim posla, ništa ga ne zanima. Nema hobi, a druge ljude smatra dosadnima – izjavila je jednom prilikom Slavica te unajmila odvjetnika i odselila iz raskošnog doma od 10 milijuna funti. 

– Nisam želio tada razvod, za razliku od nje. Izbacila me dok sam još bio zaljubljen u nju. Imala je 50-ak godina i željela drukčiji život. Nije joj se sviđalo što 17, 18 puta na godinu odlazim od kuće. Zašto nisam ostao da spasim brak? Mislim da sam joj to spomenuo, no znala je da lažem – priznao je poslije Bernie. 

Brakorazvodna parnica 11.ožujka 2009. godine trajala je tek 58 sekundi, što vjerojatno spada među svjetske rekorde, koliko je bilo potrebno da sudac pročita rješenje. Brzo i lako su se dogovorili oko podjele imovine. Slavici je pripalo više od milijardu dolara vrijednih nekretnina i udio u dionicama. Danas je najvjerojatnije najbogatija Hrvatica na svijetu. 

VIDEO: Ana Gruica u crkvi se drugi put vjenčala s psihijatrom Boranom Uglešićem

Komentara 10

DU
Deleted user
11:31 22.08.2023.

Valjda kad su upalili svjetlo pobjegli, vidjeli da to nije to!

TO
Torrente
15:06 22.08.2023.

Komšinica Slavica bicikl dovezla je "ROG" Pedale je okretala, ja stavio mog. 😁

Avatar Klopsek
Klopsek
14:03 22.08.2023.

Važno ,da je ona ostala najbogatija HRVATICA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije