nije ih sram

Slavna glumica i bogati suprug pobjegli da izbjegnu porez

Salma Hayek (1)
01.03.2014.
u 19:13

Glumica i milijarder opovrgavaju da odlaze kako bi izbjegli podijeliti dio bogatstva s državom.

I dok Slavko Linić u Lijepoj našoj utjerava pa i najmanje dugove od onih koji imaju najmanje, svjetski bogataši uspješno izmiču nadležnim poreznicima.

Posljednji je primjer glumica Salma Hayek koja doduše, otkako se udala za multimilijardera François-Henria Pinaulta baš i ne glumi. Pinault je treći najbogatiji čovjek u Francuskoj, a par je iz Pariza pobjegao u London.

Razlog je, spekulira se, novi porez od 75 posto za one koji spavaju na lovi.

Glumica i milijarder opovrgavaju da odlaze kako bi izbjegli podijeliti dio bogatstva s državom. Salma tvrdi da će u London kako bi dala malo vjetra karijeri, a Pinault se pravda da je to zbog odličnih škola koje London nudi njihovoj kćeri, piše Daily Mail.

>>'Imamo visoke poreze čiji bi se novac trebao vratiti na tržište, a to se ne događa'

>>Brat Salme Hayek prouzročio tešku prometnu nesreću: Suputnik poginuo, on u lošem stanju

Komentara 24

SA
savcar
22:29 01.03.2014.

Cuj budale, "nije ih sram".... Zakaj nije sram tih politicara da uzmu 75% necije zarade.... Ne znas ko je tu ludji....

A7
A7ibaba
22:04 01.03.2014.

Porez od 75% ?! Pa svatko normalan bi otisao iz takve kretenske države.

Avatar ludi kekec
ludi kekec
20:47 01.03.2014.

pa u čemu je tu problem? svatko iole normalan sam bira mjesto koje mu je najbolje za živjeti. što je loše u tome što žele plaćati manji porez??? zar je protuzakonito preseliti se u london???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije