NJEZIN OTAC TO NIJE PRIHVAĆAO

Slavna glumica incestom je uništila obitelj i šokirala mnoge: To se iznenada dogodilo jedne noći

Omaha: 08.02.1941., ro?en glumac Nick Nolte
Foto: William Conran/PRESS ASSOCIATION
1/4
04.10.2024.
u 13:25

Greta Scacchi, osim po brojnim filmskim ulogama, poznata je po svom privatnom životu i vezi s bratićem Carlom Mantegazzijem

Glumica Greta Scacchi publici je poznata po ulogama koje je ostvarila u filmovima ''Emma'', ''Looking for Alibrandi'' i ''White Mischief'', ali je još poznatija po svom privatnom životu i vezi s bratićem Carlom Mantegazzijem. Vezu su tajili od javnosti, ali kad je Greta ostala trudna, otkrila je u javnosti tko je otac njezina djeteta. Veza s bratićem uništila je njezine obiteljske odnose, a najteže se s tim nosio njezin otac Luca. On nije mogao prihvatiti ovu vezu i nije skrivao ljutnju prema svojoj kćeri. 

– Moj tata Luca bio je duboko uvrijeđen i poprilično shrvan. Bio je jako ljutit – rekla je Scacchi u jednom intervju, ali protivljenje obitelji nije je pokolebalo u namjeri da ozakoni svoju vezu s bratićem. Priznala je i kako ju je ostatak obitelji otvoreno osudio i proglasili su njezinu vezu s Mantegazzom neprihvatljivom i protivnom Katoličkoj crkvi. Ni njezina kći Leila, koju je dobila u vezi s glumcem  Vincentom D'Onofriem, poznatom po ulozi u seriji "Zakon i red: Zločinačke namjere" nije prihvatila majčinu vezu, a Greta je rekla kako je Leila više bila ljubomorna na činjenicu što više neće biti jedinica. 

VEZANI ČLANCI

– Mediji su nas proganjali i zbog toga je o meni napisano mnogo ružnih stvari. Ali prebrodili smo oluju – izjavila je jednom prilikom. Dobitnica Emmyja otkrila je da je zaljubljenost u bratića koji joj je bio i najbolji prijatelj gotovo uništio njezinu obitelj i priznala je kako je i sama bila iznenađena kada je shvatila kako prema Carlu, koji je sin njezine tete, gaji romantične osjećaje. – To se iznenada dogodilo jedne noći kada je bio u posjeti kod mene i to je bio potpuni šok. Bili smo prijatelji dugo vremena i nikada ga prije nisam promatrala na takav način kao te večeri. Definitivno sam bila iznenađena zbog cijele situacije i najviše me brinulo zbog toga i brinula sam se kako da kažem ljudima – posebno svojoj obitelji – rekla je u jednom od intervjua Greta te priznala kako je njezina obitelj u Italiji bila ogorčena i ljutita.

GALERIJA Pogledajte sve transformacije Maje Šuput zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

Omaha: 08.02.1941., ro?en glumac Nick Nolte
1/25

– Mom tati bilo je posebno teško jer se odvojio od sve svoje rodbine i Carlo mu je bio najdraži nećak, a nakon što je doznao za našu vezu, dugo vremena nisu razgovarali jer je moj otac bio bijesan na njega. Djelovalo mi je tada da je to kraj svijeta – ispričala je Greta. Najveći oslonac u tom periodu bila joj je mama koja nije okrenula leđa kćeri. 

– Srećom, moja majka Pamela bila mi je velika podrška, što mi je značilo sve na svijetu. Mama je vrlo širokogrudna, ali je uvijek bila jak kritičar. I iako je željela da nađem nekog bogatog intelektualca, prihvatila je moj izbor – rekla je glumica. Za svog bratića i supruga govorila je kako je njezina stijena i oslonac. Svoju vezu držali su podalje od javnosti pa je tako tek godinama nakon što su se razišli javnost doznala kako više nisu zajedno, ali su ostali u dobrim odnosima i zajedno su brinuli o sinu Matteu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije