svadba nakon kratke veze

Slavna glumica vjenčat će se večeras?

cameron diaz
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.01.2015.
u 22:15

Cameron i njen zaručnik Benji Madden navodno su za večeras organizirali intimnu večeru u Beverly Hillsu za najbližu obitelj i prijatelje

Prema pisanju Us Weeklyja, Cameron Diaz udaje se večeras. Cameron i njen zaručnik Benji Madden navodno su za večeras organizirali intimnu večeru u Beverly Hillsu za najbližu obitelj i prijatelje.

Tajno vjenčanje uslijedilo je nakon sedmomjesečne veze. Zaručili su se prije manje od mjesec dana, a otkako su u vezi, nerazdvojni su.

42-godišnjakinja i njezin 35-godišnji zaručnik i budući suprug upoznali su se u svibnju prošle godine, a očito oboje vjeruju da je u pitanju prava ljubav.

>>Ponosno pokazala zaručnički prsten, vjenčanje na pomolu?

>>Cameron Diaz u vezi s Beniciom Del Torom?

Komentara 1

Avatar ucjena
ucjena
06:47 06.01.2015.

koga to briga, sutra ce se rastati i ???????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije