Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMICA I ZAVODNICA

Slavna Kolumbijka nakon razvoda ljubi kirurga, a on je potpuna suprotnost njenom bivšem

Sofia Vergara
Foto: DPA/Pixsell
1/9
23.10.2023.
u 23:15

Sofia Vergara prošlog je vikenda uhvaćena s navodno novim odabranikom krirugom Justinom Salimanom. Obožavatelji su oduševljeni što je već napravila "korak naprijed" nakon razvoda, a mnogi su ga usporedili s Jerryjem Seinfeldom i s njezinim bivšim partnerom Nickom Loebom.

Slavna kolumbijska glumica i jedna od najljepših žena svijeta Sofia Vergara (51) prošlog je vikenda uhvaćena s navodno novim odabranikom . Ovo je prvi put da je viđena s nekim nakon što je u srpnju otkrila da se razvodi od glumca Joea Manganiella (46).

Sofia je stigla u restoran Funke na Beverly Hillsu u seksepilnoj kombinaciji, a odabrala je atraktivan čipkasti korzet i baršunaste hlače. No ovog puta je više od njezine modne kombinacije znatiželju privukla njezina pratnja.

Foto: profimedia

Naime, na proslavu 43. rođendana Kim Kardashian stigla je u društvu Justina Salimana, ortopedskog kirurga kojemu je Daily Mail dao nadimak "srebrna lisica" zbog prosjede kose. Oboje su djelovali dobro raspoloženo, a zanosna Kolumbijka plijenila je poglede raskošnim dekolteom.

Obožavatelji su oduševljeni  što je već napravila "korak naprijed" nakon razvoda, a mnogi su ga usporedili s Jerryjem Seinfeldom i s njezinim bivšim partnerom Nickom Loebom. Iako se ne bavi javnim poslom te nije naviknut na toliku pažnju paparazza, Justin ipak zna nešto o ljubavi s glumicama jer je jednom bio u braku s Bree Turner. Ona je poznata po ulogama u filmovima "The Ugly Truth", "Smashed", "Just My Luck" i seriji "Grimm". Par se razišao 2018. nakon 10 godina ljubavi, a zajedno imaju sina Deana i kći Stellu.

VEZANI ČLANCI:


Vergarin bivši suprug je također nakon sedam godina braka krenuo dalje u  ljubavne avanture. Nedavno je uhvaćen kako se na ulici strastveno ljubi s novom djevojkom, glumicom i voditeljicom Caitlin O'Connor (33) koja je od njegove bivše Sofie mlađa čak 18 godina.

- Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo kroz ovu novu fazu naših života - poručili su Sofia i Joe u zajedničkoj izjavi o krahu braka.
Bivši supružnici nemaju djece, a glumica iz prethodnog braka s Joeom Gonzalezom ima sina Manola (32).

VIDEO: Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila, rekli su mi da trebam piti što više piva'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije