Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMIJENILA VJERU

Slavna pjevačica prešla na islam: Zvat ću se Shuhada!

Shuhada’ Davitt
Foto: Twitter
1/2
25.10.2018.
u 18:17

– Želim ponosno objaviti da sam postala muslimanka. Bio je to prirodni zaključak mog inteligentnog teološkog putovanja. Sve svete knjige vode prema islamu. Imat ću i novo ime. Zvat ću se Shuhada – napisala je pjevačica.

Pjevačica Sinead O'Connor  promijenila je vjeru i prešla na islam. Irkinja je na Twitteru napisala kako se sada zove Shuhada’ Davitt, a objavila je i fotografije na kojima je pokrivena hidžabom.

– Želim ponosno objaviti da sam postala muslimanka. Bio je to prirodni zaključak mog inteligentnog teološkog putovanja. Sve svete knjige vode prema islamu. Imat ću i novo ime. Zvat ću se Shuhada – napisala je pjevačica.

Shuhada je podijelila i video kako uči ezan, što je muslimanski poziv na molitvu. 

– Ovo je moj prvi pokušaj učenja, neke riječi još uvijek izgovaram krivo, ali ovo je samo prvi pokušaj od mnogo njih koji slijede – napisala je pokraj videa. 

Podsjetimo, Irkinja je još 1992. javno istupala protiv Vatikana kada je u emisiji Saturday Night Live pokidala sliku pape Ivana Pavla II.

Prije devet godina napala je papu Benedikta XVI. da zataškava slučajeve seksualnog zlostavljanja djece od katoličkih svećenika. Lani je u Americi imala psihički slom nakon kojeg se dugo oporavljala. 

Pogledajte video: Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom

 

Komentara 114

UM
umnjak
18:30 25.10.2018.

Shizofrenija uzima danak

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
18:39 25.10.2018.

Jel to završni stadij njene bolesti ili još nešto slijedi !?

DU
Deleted user
18:38 25.10.2018.

Prolupala a poziva se na inteligenciju, podsjeća na talente iz stranka Pametno :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije