SRETNI RODITELJI

Slavni glazbenik očekuje treće dijete s Viktorijinom anđelicom

Baby2Baby 10 Year Gala Presented by Paul Mitchell
Foto: OConnor/AFF-USA.com
1/9
07.09.2022.
u 22:20

Prinsloo je pokazala svoju trbuščić dok je bila na odmoru na Havajima sa suprugom i kćerima, Gio Grace (4) i Dusty Rose (5). Par svoj privatni život pokušava držati podalje od javnosti, pa se rijetko pojavljuju vani s kćerkama.

Frontmen grupe Maroon 5 Adam Levine (43) i Viktorijina anđelica Behati Prinsloo (34) očekuju treće dijete, objavio je magazin People. 

Prinsloo je pokazala svoju trbuščić dok je bila na odmoru na Havajima sa suprugom i kćerima, Gio Grace (4) i Dusty Rose (5). Par svoj privatni život pokušava držati podalje od javnosti, pa se rijetko pojavljuju vani s kćerkama. Behati je lani u intervjuu za Entertainment Tonight govorila o povećanju obitelji. 

- Uvijek smo znali da želimo još jedno. Pa mislim da sam ja u te dvije godine, kada sam imala dvije bebe mlađe od 2 godine, rekla: 'Nemoj ni pomišljati na to!' Ali također želim petero djece, ali nemoj ni pomišljati o tome, kazala je tada Prinsloo i dodala "nikad ne reci nikad".

Podsjetimo se, par se vjenčao 2014. u Meksiku, a njihova ljubavna priča započela je prije 10 godina prevarom. Naime, Adam je prije bio poznat kao ženskaroš, a te je 2012. bio u vezi s s Annom Vyalitsynom, također manekenkom i Viktorijinom anđelicom.

Anna je za prevaru navodno saznala kada je nakon jedne revije Adam u garderobu poslao cvijeće ne njoj nego Behati. Početak veze s Prinsloo bioje turbulentan, pa su nakratko prekinuli 2013. godine, no ubrzo su shvatili kako ne mogu jedno bez drugog.

Inače, par je još u travnju u Kaliforniji kupio veliku vilu vrijednu 400 milijuna kuna, s puno prostora za četveročlanu obitelj. 

VIDEO: Sjećate li se Anđele koja je sa Zečićem snimila duet 'Ima li nade za nas'? 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije