NA INSTAGRAMU

Slavni glazbenik priznao da je prevario suprugu s kojom je u braku više od 20 godina, dobio je dijete s ljubavnicom

Foto: Profimedia
1/6
11.09.2024.
u 08:23

Grohl je priznao da je varao svoju suprugu Jordyn Blum s kojom je u braku više od 20 godina i da je dijete dobio s ljubavnicom. Ovaj glazbenik, koji danas ima 55 godina o cijeloj situaciji oglasio se na Instagramu.

Dave Grohl, pjevač i gitarist Foo Fightersa otkrio je da je postao otac. Grohl je priznao da je varao svoju suprugu Jordyn Blum s kojom je u braku više od 20 godina i da je dijete dobio s ljubavnicom. Ovaj glazbenik, koji danas ima 55 godina o cijeloj situaciji oglasio se na Instagramu.  "Nedavno sam postao otac nove kćerkice, rođene izvan mog braka. Planiram joj biti roditelj pun ljubavi i podrške. Volim svoju ženu i svoju djecu i činim sve što mogu da vratim njihovo povjerenje i zaslužim njihov oprost", stoji u objavi. Dodao je i da su zahvalni za obzirnost prema svoj djeci koja su uključena dok idu naprijed zajedno, objasnivši tako da nema namjeru započeti zajednički život sa drugom ženom. 

 

Dave i bivši model, te producentica Jordyn Blum u braku su od 2003. godine, te zajedno imaju tri kćeri Violet Maye (18), Harper Willow, (15) i Opheliju Saint (10). Inače, Grohl je prošle godine pomagao beskućnicima te je za njih kuhao čak 16 sati. Glazbenik je surađivao s organizacijom 'The Hope Mission' u Los Angelesu na projektu pripreme hrane za beskućnike ovoga tjedna gdje je kuhao rebarca, svinjski but, prsa, kupus i grah. Dave je sam snosio sve troškove te je sve sam pripremio. Spavao je povremeno i na parkiralištu dok se hrana spremala te napravio dovoljno obroka za 500 ljudi.

VEZANI ČLANCI:

- Usred oluje ovaj tjedan. Ovo je Dave Grohl koji priprema više od 500 porcija najboljeg roštilja za one koji žive u našim skloništima. To je klasa - podijelila je neprofitna organizacija 'Hope Of The Valley'  fotografiju na Instagramu na kojoj Grohl priprema hranu na kiši.  Bivši bubnjar Nirvane je i ranije činio dobra djela. Tako je 2020. godine Iznenadio je medicinsku sestru na traumatologiji TJ Riley koja se oporavljala od Covida-19, otpjevavši joj serenadu solo verzijom pjesme 'Everlong'.
I ranije je pripremao iznenađenja za obožavatelje na pozornici. Prije pet godina na koncertu u pulskoj Areni ispunio je želju obožavatelji koji ga je molio da zasvira s njegovim Foo Fightersima na pozornici. Nakon kratkog nagovaranja Grohl je popustio.

GALERIJA Nevjerojatna figura pjevačice Sabrine Salerno (56), čiji hit 'Boys' su svi obožavali

1/13

- Jesi siguran da znaš svirati. Ne lažeš mi? - upitao ga je pjevač i pozvao na pozornicu na kojoj je on svirao 10 minuta.
Svoju predanost obožavateljima Dave je pokazao i ranije kada je tijekom koncerta slomio nogu, no zbog toga nije želio odgoditi nastup. U švedskom Götheborgu je pjevač nakon pada kazao da mora ići u bolnicu, a potom se vratio te završio koncert s gipsom na nozi.

Humanitarnu stranu Grohl pokazao je i 2012. godine kada je nastupio na humanitarnom koncertu namijenjenom desecima tisuća osoba koje su pretrpjele štete za vrijeme uragana Sandy. Tada su uz Dave nastupili i Bruce Springsteen, Eric Clapton, The Rolling Stones, Kanye West i drugi. 

VIDEO Sjećate li se RTL-ova voditelja Marka Lušića? Više nije dio medijskog svijeta i iznenadit ćete se čime se sad bavi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije