PRAVI SHOW

VIDEO Kakvu atmosferu je Neda Parmać napravila na svadbi: Spustila se s pozornice i radila sklekove

Foto: Instagram/ nedaparmac
1/11
11.09.2024.
u 07:00

Hvala Martina i Marijan na ukazanom povjerenju i hvala vašim prijateljima koji su nam pomogli sinoć učiniti noć za pamćenje, napisala je Neda uz video

Neda Parmać uvijek osigura dobru zabavu na vjenčanjima na kojima pjeva, a sada je podijelila video s vjenčanja na kojem je nastupila i pokazala je trenutak u kojem se spustila s pozornice i radila sklekove s mladoženjom. "Ponekad moralna podrška nije dovoljna i jednostavno moraš zasukat rukave i bacit se na posao. Na pozornici je ionako najdosadnije. Hvala Martina i Marijan na ukazanom povjerenju i hvala vašim prijateljima koji su nam pomogli sinoć učiniti noć za pamćenje", napisala je Neda uz video. U komentarima su joj pratitelji napisali: "Svaki put kad budem na Nedinim svadbama sutradan završim na traumatologiji. Hahahahahahaha najbolji steeeeee!!! Najboljiiiii!!!! Neda i pripreme za vojni rok" Prošle godine Neda je javno pričala o tome kako se od 19. godine bori s depresijom. 

"Dragi prijatelji, pratitelji i svi koji ste mi se obratili zabrinuti nakon članka o depresiji htjela bi reći par stvari. Kao prvo, dobro sam, hvala Bogu. Moja borba sa depresijom, paničnim napadima i anksioznosti je toliko napredovala da ne mogu više reći niti da se borim. Nisam depresivna već duže vrijeme, panični napadi su rjeđi a trigerira ih stres a anksioznost se javlja samo kad si dozvolim razmišljati u glupostima što je vrlo vrlo rijetko! - napisala je Neda tada na Instagramu i dodala kako zna da se mnogi bore s ovim problemom, te da to nije tema za šalu.

 

- Ono što također moram naglasiti je da je ovo tema koju ne potenciram, odnosno, nije nešto o čemu baš baš želim pričati. Ne zato sto sramim nego, mislim da nema više potrebe, ali bih voljela da znate kako stvari funkcioniraju. Novinar ti postavi pitanje, i ti na njega odgovoriš, i to postane vijest. Svi smo drugačiji, i vjerujem da ono što pomaže meni, ne pomaže drugima, i zato mi je žao ako sam nekoga uvrijedila. Ljubim sve i sve je super! - dodala je Neda. 

Podsjetimo, Neda je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju rekla kako je čak pila i lijekove kada je imala samo 19 godina. Kaže da joj je najveći problem strah od nepoznatog, a često i budućnosti zbog posla koji je poprilično nesiguran. Problem je, tvrdi, riješila tako što je prestala razmišljati o budućnosti, Isto tako kaže da je svojim prijateljima zabranila da za vrijeme druženja dublje ulaze u neke negativne teme. 

GALERIJA Održan posljednji ispraćaj Budimira Lončara na Mirogoju: Pogledajte tko je sve došao

1/36
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije