jamie foxx

Slavni glumac hitno prevezen u bolnicu. Obitelj: 'Cijenimo vaše molitve'

Foto: Profimedia
1/7
13.04.2023.
u 09:34

Članovi njegove obitelji napisali su da se glumac oporavlja, no nisu htjeli otkriti što je bio razlog pogoršanja njegove zdravstvene situacije. Američki mediji, s druge strane, pišu kako je slučaj bio hitan te da Foxx sada ponovno komunicira.

Jamie Foxx (55), slavni američki glumac i pjevač, završio je u bolnici. Kako je javila njegova kći Corrine, riječ je o hitnom slučaju. 
Njegova je obitelj na društvenim mrežama objavila da je Jamie imao medicinske komplikacije zbog kojih je morao u bolnicu. S glumicom Cameron Diaz ranije je snimao film ''Black in Action'' u Atlanti. 
Članovi njegove obitelji napisali su kako se glumac oporavlja, no nisu htjeli otkriti što je bio razlog pogoršanja njegove zdravstvene situacije. 

Američki mediji, s druge strane, pišu kako je slučaj bio hitan te da Foxx sada ponovno komunicira. 
"Željeli smo to podijeliti, moj otac Jamie Foxx doživio je medicinsku komplikaciju. Srećom, zbog brze reakcije liječnike i odgovarajuće njege već je na putu oporavka. Znamo koliko ga volite i cijenimo vaše molitve. Obitelj moli za privatnost tijekom ovog razdoblja. Šaljemo vam puno ljubavi, obitelj Foxx", objavila je na Instagramu njegova obitelj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corinne Foxx (@corinnefoxx)

 

Inače, iako je 2018. kazala kako ide u mirovinu i povlači se iz Hollywooda, glumica Cameron Diaz ipak je shvatila da je ta odluka bila preuranjena. Mnogima omiljena glumica humorističnih komedija vratila se kako bi snimila film ''Back in Action''' za Netflix, a na to su je nagovorile dvije posebne osobe. 
Naime, na službenom profilu streaming platforme Netflix objavljen je razgovor koji je Diaz vodila s glumcem Jamiejem Foxxom koji će glumiti u istom filmu i zvijezdom NFL-a Tomom Bradyjem. 

– Uzbuđena sam, ali ne znam kako da to napravim, znaš? – rekla je Cameron Foxxu, koji joj je odgovorio: – Imam nekoga na drugoj liniji, tko ti može pomoći. 

Pozivu se priključio Brady koji je kazao kako ima nekoliko savjeta za nju kako da više ne bude u mirovini. Tom je inače objavio da ide u mirovinu u veljači ove godine, a već u ožujku je kazao da će ponovno igrati za NFL. 

Diaz je nedavno gostovala kod kolege Kevina Harta u emisiji "Hart to Heart" i nakon dugo godina šutnje iskreno mu je odgovorila na pitanje zašto se povukla.

– Kada dugo vremena radiš nešto na visokom nivou i daješ sve od sebe, onda se neprestano očekuje da budeš na visokom nivou. Nekako sam imala dojam u svojoj 40. da sam skroz ispunjena, da sam dala sve – objasnila je Diaz, pa dodala kako joj takav životni ritam nije dopuštao vrijeme za obitelj i rutinu koju je dugo priželjkivala. 

– Htjela sam samo uzeti život u svoje ruke i imati svoju dnevnu rutinu kojom ću sama upravljati i sve sama obavljati – dodala je glumica, a 2015. godine udala se za Benjamina Maddena.

Četiri godine kasnije supružnici su postali roditelji malene Raddix, a Cameron kaže kako su joj se zasnivanjem obitelji ispunile sve želje.

– Ovo me ispunjava više nego bilo što drugo što sam postigla u životu. Ja više nemam ono što je potrebno da bih snimila uspješan film, sva moja energija usmjerena je na obitelj i to je najbolja stvar na svijetu.

VIDEO Duško Lokin otkrio da je prošle godine ostao bez supruge: 'Preminula je od korone, bila je zdrava'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije