david amaro

Oduševio je sve u žiriju 'Superstara', pjevao kao predgrupa Severini pa ispao: 'Razočaran sam'

Foto: RTL Screenshot
1/13
19.11.2023.
u 11:43

Izvedbom u Superstaru je očarao toliko da mu je Filip nakon nastupa rekao kako sigurno može očekivati poziv Marije Šerifović

David Amaro Slovenac je koji je u jučerašnjoj prvoj live emisiji "Superstara" stao treći na pozornicu, a otpjevao je "Pola sunca", novu pjesmu Matije Cveka i Marije Šerifović. Izvedbom je očarao toliko da mu je Filip nakon nastupa rekao kako sigurno može očekivati poziv Marije Šerifović. 

- Nema zezanja sa tobom. Poslije ovog nastupa, mislim da imaš Marijin poziv, Marije Šerifović. Jako lijepo. Jedna samo mala opaska, samo da ne sklizneš u pretencioznost, a samo da još više emocije otvoriš - rekao mu je Filip. 

- Po meni je ovo bolje nego original, i kompaktnije. Odličan vokal, savršeno barataš s njim, nemam ti što reći, ja sam oduševljena - poručila mu je Severina, a Nika je rekla da je odabrao top pjesmu te da je iznio kao da je njegova. 

- Imam samo jednu riječ - top. I ako ima Boga, a ja volim vjerovati da ga ima, i ako ima pravde, a znamo da je nema, ali možda ovaj put i uspije - vidimo se 9. 12. - rekao mu je Tonči misleći na zakazano finale Superstara. 

GALERIJA Pogledajte kako je bilo u prvoj live emisiji Superstara

1/62

No, svi komplimenti i pohvale žirija nisu mu pomogli jer je ipak jedini glas u svemu imala publika, a ona je odabrala da show napuštaju David i Luka. 

VEZANI ČLANCI

- Malo sam razočaran, htio sam proći. Cilj je upoznati publiku malo šire od Slovenije. Idemo dalje - rekao je David nakon ispadanja. 

Inače, talentirani mladi glazbenik već se duže vrijeme bavi glazbom, a dva puta je čak i pjevao u Sloveniji kao predgrupa Severini. Prvi put je to bilo 23. listopada 2021. godine u Podčetrteku, a drugi put godinu nakon, 9. travnja zajedno s grupom Mejaši

Foto: Screenshot

VIDEO Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar imaju razlog za slavlje: U obitelj slavnog para stigla prinova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije