Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nicoel artukovich stewart

Snaha Roda Stewarta podijelila tužnu vijest, oprostila se od člana obitelji: Srce mi je slomljeno, imala je samo 16 godina

Foto: Instagram
1/17
18.06.2024.
u 10:50

Ovaj put se Nicole na Instagramu javila s jednom tužnom vijesti. Naime, preminula je njena 16 godišnja nećakinja.

Nicole Artukovich Stewart početkom mjeseca se u Dubrovniku udala za sina Roda Stewarta, Liama. O vjenčanju su pisali domaći i svjetski mediji, a u Hrvatsku su uz Nicole stigli i članovi njene obitelji, ali i obitelji njenog supruga. Ovaj put se Nicole na Instagramu javila s jednom tužnom vijesti. Naime, preminula je njena 16 godišnja nećakinja. 

 

"Moja slatka slatka djevojčice, srce mi je slomljeno. Dio mene jutros je otišao u raj. Moja prva nećakinja, moja prva mala ljubav. Hvala ti što si bila moja djevojčica šesnaest godina, što si me naučila kako da ti budem teta, nekad starija sestra, a nekad mlađa mama. Uvijek sam ti čuvala leđa, a ti si uvijek imala moje srce. Ljudi uvijek govore da nikoga ne možeš voljeti više od vlastitog djeteta, ali Skylar, imala si me od prvog dana. Tvoja ljepota, tvoja ljubazna duša, tvoje srce... " napisala je Nicole i nastavila:

Sin Roda Stewarta i njegova odabranica konavosko-hercegovačkih korijena vjenčali su se u Dubrovniku

1/54

"Bila si prenježna za ovaj svijet. Volim te tako puno. Leti visoko moj anđele", stoji u emotivnoj objavi Artukovich Stewart na društvenim mrežama. 

VEZANI ČLANCI:

U komentarima su joj sućut izrazile i Rachel Hunter, mama njenog supruga, ali i Penny Lancaster, supruga Roda Stewarta. 

VIDEO Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta u crkvi sv.Ignacija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije