Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zeleni Porsche

Snježana Schillinger pohvalila se autom čija je vrijednost 190.000 eura: 'Moj san je postao stvarnost'

Foto: Instagram
1/15
26.06.2023.
u 21:00

Poduzetnica Snježana Schillingerna društvenim je mrežama objavila mnoštvo fotografija na kojima je pozirala uz automobil.

Poduzetnica Snježana Schillinger na Instagramu se pohvalila novim automobilom čija se vrijednost procjenjuje na 190 tisuća eura. Radi se o zelenom Porscheu pored koje je Snježana pozirala te poručila 'da je ovime njezin san postao stvarnost'.

-  Malo smo se i slikali što ćeš nisam mogla “zdurati”, a tko će ako #prvamačkagrada neće eee koja je to moćna, snažna, ljepota od auta, pure art! Ubit ću s fotkama tako da me blokirajte odmah - dodala je Snježana uz fotografije na kojima je pozirala uz automobil te tako istaknula da ne može sakriti svoje uzbuđenje. 

U komentarima su joj mnogi pratitelji uputili čestitke. "Top", "Super ti pristaje", "Super je boja", pisali su. 

Otkrila je i kako je došla do ostvarenja svog sna.

- Nije bilo iznenađenje, to je auto koji se duže čeka tako da je bio naručen još prije, ali je svejedno izazvao kod mene oduševljenje kao da je iznenađenje - otkrila je Snježana za 24sata

Rekla je i da je jarku zelenu izabrao njezin suprug jer ona voli boje, a zajedno već imaju i žutog Hammera.

- Moj suprug je odabrao zelenu boju jer ja ne želim crni auto. Nek bude boja. A to je i zaštitna boja povodom 75 godina Porschea.

VEZANI ČLANCI:

Oni su nam i pomogli oko tog auta s obzirom na to da se ne može kupiti samo tako - rekla je te dodala da ne voli bržu vožnju.

- Mislim da je brza vožnja za Grobnik i trkaće staze, ali ovaj auto je strašno moćan, ali nemam potrebu za nekim dokazivanjem. Ipak, ako poželiš, možeš projuriti, ima 385 konja, ali ponavljam, to je rezervirano za neke trkaće staze - rekla je kroz smijeh.

Inače, Snježana je u braku s Franzom Schillingerom od 2021. godine. Par se zaručio na Maldivima, a u brak su uplovili na Kornatima. 

VIDEO Pišek o svojem odlasku u Srbiju: Meni se to najviše zamjera. U Srbiji su inkluzivniji

Ključne riječi

Komentara 29

PD
plavi-devet
07:29 27.06.2023.

Dobro se urca napusila zs ta kola.

Avatar R2D2
R2D2
00:58 27.06.2023.

Bravo Snješka, žuti hummer je od Želkeca, a Porša od Franzeka.

BR
Brko6
10:30 27.06.2023.

Gdje mogu uplatiti 3x premium za ovaj divan list?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije