Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebačka poduzetnica

Snježana Schillinger objavila fotke na kojima je u badiću, uživa s mužem na jahti: 'Živiš kao kraljica'

Foto: Instagram
1/8
24.08.2023.
u 19:00

Trenutačno je na Kornatima sa suprugom Franzom Schillingerom, poduzetnikom iz Austrije. Tamo su bili su društvu Snježaninog sina Dine i njegove djevojke Tie. Snježana je svakodnevno objavljivala fotke s Kornata, a na jednoj od njih pozirala je i u badiću. Jednodijelni kupaći kostim leopard uzorka naglasio je njenu odličnu figuru i dekolte, a cijeli je styling upotpunila luksuznim šeširom brenda Gucci.

Poduzetnica Snježana Schillinger (51) na Instagramu je pokazala kako uživa na odmoru. Trenutačno je na Kornatima sa suprugom Franzom Schillingerom, poduzetnikom iz Austrije. Tamo su bili su društvu Snježaninog sina Dine i njegove djevojke Tie. Snježana je svakodnevno objavljivala fotke s Kornata, a na jednoj od njih pozirala je i u badiću, na jahti. Jednodijelni kupaći kostim leopard uzorka naglasio je njenu odličnu figuru i dekolte, a cijeli je styling upotpunila luksuznim šeširom brenda Gucci. 

Slike je lajkalo mnogo ljudi, a pratitelji su joj dijelili komplimente. 

"Sve bolja i bolja", "Živiš kao kraljica", "Snježana ti si poput amebe", "Prelijepa si ženo", "Ribetino goriš", pisali su joj. 

 

Prije toga ova poduzetnica i vlasnica modnog brenda Duchess, sa suprugom Franzom i sinom Dinom uživala je na Pagu, a prijatelje i obitelj odvela je i na Zrće. Kako su se zabavljali, što su pili i jeli, pokazala je i pratiteljima na društvenim mrežama. 
"Mama odvela djecu na Zrće! Biti na Pagu i ne otići na Zrće? Isto ti je k‘o poć‘ u Rim i ne vidjeti Papu!", napisala je pored fotografija na kojima je vidljivo koliko uživaju na bazenima u popularnom klubu Papaya. 

VEZANI ČLANCI:

 

Poduzetnica je imala na sebi crni badić i bež čipkastu suknju preko njega, a ponovno je pokazala svoju zavidnu figuru. Njezin suprug, Franz Schillinger, pratio ju je u bijeloj lanenoj košulji i hlačama.

Komentari pod fotografijama bili su puni pohvala za izgled i energiju koju poduzetnica ima unatoč godinama. 

Inače, sin Dino je njezin miljenik iz prvog braka sa Zoranom, dok je drugi brak s Mihaelom Galekovićem završio 2014. godine.
Schillinger se nedavno pohvalila novim automobilom čija se vrijednost procjenjuje na 190 tisuća eura. Radi se o zelenom Porscheu pored koje je Snježana pozirala te poručila 'da je ovime njezin san postao stvarnost'.

-  Malo smo se i slikali što ćeš nisam mogla “zdurati”, a tko će ako #prvamačkagrada neće eee koja je to moćna, snažna, ljepota od auta, pure art! Ubit ću s fotkama tako da me blokirajte odmah - dodala je Snježana uz fotografije na kojima je pozirala uz automobil te tako istaknula da ne može sakriti svoje uzbuđenje. 

VIDEO Mijoković iskreno: 'Prije ovoga nisam znala ni pričati, za sve sam bila glupa Simona'

Komentara 12

IL
ilija26
19:09 24.08.2023.

Tko je ova Gospodja i zašto je uporno reklamirate?

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
21:49 24.08.2023.

Kamila od Walesa živi kao kraljica, a ova živi kao sponzoruša.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:08 24.08.2023.

Niti mlada, niti menekenske građe. Po čemu je posebna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije