Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljsko putovanje

Blanka Vlašić pokazala kako s obitelji uživa u Budimpešti, maleni Mondo se zabavljao u fontani

Blanka i Ruben
Foto: Instagram
1/25
24.08.2023.
u 16:30

Blanka Vlašić se sada javila iz Mađarske i podijelila nekoliko doživljaja. Pokazala je da osim što su pratili prvenstvo, šetali su i gradom i razgledavali znamenitosti. Pokazala je tako Parlament, baziliku svetog Stjepana...

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić (39) krajem prošlog tjedna otkrila je kako se zaputila na putovanje. Naime, pratiteljima se javila iz aviona te otkrila da ide u Budimpeštu.

- Svjetsko prvenstvo Budimpešta 2023 - napisala je Blanka uz selfie iz aviona . Nešto kasnije u svojoj priči podijelila je i objavu svog supruga, belgijskog novinara Rubena Van Guchta koji je pozirao uoči puta s prtljagom, a u opisu je napisao "Vrijeme za Monda".

Ruben je otišao u Budimpeštu izvještavati sa Svjetskog prvenstva u atletici, a tamo je odlučio spojiti posao i obitelj jer se družio sa suprugom i sinom Mondom. 

Blanka se sada javila iz Mađarske i podijelila nekoliko doživljaja. Pokazala je da osim što su pratili prvenstvo, šetali su i gradom i razgledavali znamenitosti. Pokazala je tako Parlament, baziliku svetog Stjepana... 

Foto: Instagram screenshot

S obzirom na to da je u srijedu bilo 33 stupnjeva Celzijusa, bivša atletičarka u jednom trenutku rashladila je i sinčićeve noge u fontani. Sudeći prema opisu na objavi, suprug Ruben bio je zadužen za snimanje.

Foto: Instagram screenshot

Inače, maleni Mondo nedavno je imao priliku doživjeti i malo slavne mamine sportske prošlosti. S majkom je bio na atletskoj stazi splitskog stadiona Park mladeži, gdje je slavna Splićanka trenirala i nizala prve uspjehe. "Pokazujem Mondu mjesto na kojem je sve počelo", napisala je uz fotografiju.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, naša proslavljena atletičarka rodila je carskim rezom u splitskom KBC-u 8. studenog prošle godine, točno na svoj rođendan. Presretni roditelji nekoliko dana nakon poroda objavili su prvu fotografiju sinčića.

"Rođen na mamin rođendan, najbolji poklon na svijetu", napisali su uz fotku na kojoj Blanka drži sina u naručju, a Ruben ga ljubi u čelo. U posljednje vrijeme Blanka često pokazuje i kako provodi vrijeme s obitelji te dijeli roditeljske savjete.

VIDEO Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
17:25 24.08.2023.

vald joj je jadnoj zarasto onaj truli zglob

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije