Nije uspjela

Sofia Vergara potrošila gomilu novca da bi ispravila naglasak

sofia
Pixsell
08.04.2012.
u 14:30

Kad se preselila u Los Angeles, glumica je unajmila trenera govora koji je bio skup. No nije se uspjela riješiti loošeg izgovora

Iako je pohađala brojne privatne sate kako bi ispravila svoj snažni kolumbijski naglasak, Sofia Vergara (39) se ipak nije uspjela riješiti lošeg izgovora engleskog jezika. Zvijezda serije \'Moderna obitelj\' željela je promijeniti svoj izgovor jer se nadala da bi mogla zvučati poput meksičke glumice Salme Hayek ili Španjolke Penelope Cruz. No naposljetku se ispostavilo da su njezini odlasci na privatne sate bili potpuni gubitak vremena.

- Kad sam se preselila u Los Angeles i počela se baviti glumom unajmila sam trenera govora koji je bio preskup. Provela sam sate i sate vježbajući, čak pet puta tjedno po tri sata dnevno. Moj novac otišao je u nepovrat, postala sam još gora - otkrila je glumica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije