Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Sofia Vergara pozirala u uskom bodiju i oduševila figurom: 'Ne mogu vjerovati da je ova žena u pedesetima'

Foto: Instagram
1/34
27.10.2023.
u 12:00

Glumica je pozirala u nekoliko uskih bodija i pitala pratitelje što misle koji joj najbolje odgovara.

Glumica Sofia Vergara (51) na svojim se društvenim mrežama često hvali svojom vitkom figurom, a to je učinila i sada. Sofia je pozirala u nekoliko uskih bodija i pitala pratitelje što misle koji joj najbolje odgovara.

- Koja boja vam je najdraža? - pitala je pored fotki na kojima je nosila smeđi, crni i bijeli bodi.   oskudnim je kombinacijama pokazala svoju vitku figuru, a u komentarima nije nedostajalo ni komplimenata na njen račun. Djevojka iz snova', 'Prelijepa', 'Sve ti dobro stoji', 'Ne mogu vjerovati da je ova žena u pedesetima', pisali su joj oduševljeni obožavatelji.

 

Inače, Sofia često oduševljava svoje pratitelje, a nedavno je i  pozirala u kupaonici, točnije u kadi od mramora, a tako naslonjena na nju fotografirala se u ogledalu kupaonice.

- U dva ujutro s 'jet legom' planiram kako dovesti ovu kadu u LA - napisala je pored fotografije glumica. U komentarima joj je i Paris Hilton ostavila zaljubljeni emotikon, a brojni su joj pisali i kako izgleda puno bolje bez šminke. "Izgledaš divno bez šminke", "Prekrasna si", "Kraljice", pisali su joj brojni.

Podsjetimo, prošlo ljeto iznenadila je sve viješću kako se razvodi od supruga Joea Manganiella. Mnogima jedan od najljepših hollywoodskih parova, čiji brak se činio savršenim potvrdili su za medije da je njihovo ljubavi nakon sedam godina došao kraj. 

VEZANI ČLANCI

 

 - Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života - glasila je službena izjava slavnog para, a kao razlog su naveli nepremostive razlike. 

Zgodnu Kolumbijku proslavila je uloga Glorije Pritchett u hit seriji 'Moderna obitelji', nakon čega je još veću popularnost stekla kao članica žirija svjetski poznatog showa 'America's Got Talent'. Zvijezda je i na Instagramu gdje je prati skoro 30 milijuna fanova koji  masovno dijele komplimente njenoj vitkoj liniji i preplanulom tenu. Sofia ne skriva ni kako je rezultat njezine linije marljivo vježbanje, a upravo zbog rada i truda često se voli pohvaliti svojim rezultatima. 

VIDEO Ellu Dvornik tuži bivši muž Charles zbog kuće u Balama

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:56 27.10.2023.

Sofija, ne daj se generacijo moja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije