Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigla Kusturici

Šok i nevjerica! Zaz nije Srpkinja!

zaz
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
23.01.2014.
u 11:36

Slavna francuska pjevačica Zaz stigla je u Srbiju i šokirala naciju. Nakon što se dugo govorilo da je ova vrsna glazbenica Srpkinja, ona je to demantirala rekavši za Blic kako njezina baka ipak nije iz Srbije.

Slavna francuska pjevačica Zaz stigla je u Srbiju i šokirala naciju. Nakon što se dugo pričalo da je ova vrsna glazbenica Srpkinja, ona je to demantirala rekavši za Blic kako njezina baka ipak nije iz Srbije. Ipak, ostaje utjeha. Supruga slavnog Ice T-ja na Twitteru je objavila da je Srpkinja.

– Volim Srbiju, ali nemam srpsko podrijetlo kao što se priča – rekla je Zaz i demantirala priču. Kako bi stigla u Drvengrad, Emir Kusturica poslao je po nju helikopter na aerodrom Nikola Tesla.

Pilot ju je ponudio Plazma keksom te joj pustio tamošnju tradicionalnu glazbu. Svidjela joj se potom i domaća medica, koju joj je slavni redatelj odmah ponudio.
 

>>Odlično raspoložena Zaz raspjevala prepunu pulsku Arenu

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
14:58 23.01.2014.

nadam se da joj je dao i malo koljiva, valjda je ostalo stogod ako nisu pojeli ovi nasi kukuriku gladusi u zagrebu ;)

DU
Deleted user
14:13 23.01.2014.

Je, je, i Michelle Obama je srpkinja i to iz Surdulice. Zar to niste znali?

ĆA
ćaćaća
12:02 23.01.2014.

da još kusturica tesla i još puno njih stigne u srbiju i da im objavi radosnu vijest :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije