NA OLIMPIJSKIM IGRAMA

Španjolska princeza pojavila se s razbijenim mobitelom, po ovome se ne razlikuje od svojih vršnjakinja

Foto: Profimedia
1/4
06.08.2024.
u 22:15

Španjolska je princeza sa svojom sestrom posjetila Pariz i Olimpijske igre, a ono što su svi primijetili je njezin razbijeni mobitel, ali i opuštenost. Definitivno se nije osvrtala na znatiželjne poglede, a više detalja doznajte u nastavku ovog teksta

Iako je riječ o budućoj kraljici, koja itekako mora paziti na svoje ponašanje u javnosti, 18-godišnja princeza Leonor, baš kao i njezina godinu dana mlađa sestra, infanta Sofia, ne može pobjeći od činjenice da je ona prvenstveno tinejdžerica i tako se, kad god može, i ponaša. Naime, dokaz tomu si i fotografije snimljene tijekom Olimpijskih igara, kada su dvije sestre koje su i najbolje prijateljice, navijale za Španjolsku koja je igrala odbojku na pijesku protiv Nizozemske. 

Inače, Leonor i Sofia savršeno su se uklopile u navijače na tribinama, nasmijanih lica, a i snimile su nekoliko selfija za uspomenu. Upravo su taj trenutak uhvatili i vješti fotografi, a samo jedan pogled bio je dovoljan da se vidi koliko je mobitel u vlasništvu princeze Leonor prošao "kriza", odnosno padova otkako je u njezinim rukama. Zaštitno staklo na mobitelu poprilično je istrošeno i svjedoči brojnim padovima, no Leonor se time nije zamarala. Dobro raspoloženje nije joj ništa moglo pokvariti, pa ni trenutak kada su ih gledatelji na tribinama prepoznali i poželjeli se fotografirati s njima za uspomenu.

Podsjetimo, nakon povratka španjolske reprezentacije u domovinu, kralj Filipe, kraljica Letizia, infanta Sofia i princeza Leonor pozvali su prvake Europe na proslavu. Dočekali su ih u dresovima, rukovali se s njima i čestitali im sve po kraljevskom protokolu. Ipak, kralj i kraljica pali su u drugi plan zbog princeze i jednog nogometaša. Naime, španjolski tabloidi već godinama nagađaju da je princeza Leonor, inače buduća kraljica Španjolske zaljubljena u reprezentativca Pabla Martína Páeza Gavira, poznatijeg kao Gavi. 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

VEZANI ČLANCI:

 

Foto: Profimedia

Naime, te priče traju već jako dugo, a govorilo se i da je Gavi odbio princezu, da su prekinuli, ali i da su još uvijek zajedno. U pitanju su bila razna nagađanja... Na prijemu reprezentativaca Leonor i Gavi su se rukovali, a zatim i stajali blizu jedno drugog, a ekipa na društvenim mrežama odmah se bacila na smišljanje idealnih scenarija. "Gavi ne može prestati gledati u Leonor", "Zatreskao se", "Gavi gleda što je izgubio", pišu tisuće ljudi na TikToku. 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek, zasjao je u ružičastom odijelu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije