Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ana gruica

Splitska glumica javila se iz Amerike, a pratitelji je usporedili s ovom poznatom damom: 'Savršena'

Foto: Instagram
1/9
30.06.2024.
u 15:29

Ana se javila na Instagramu i pohvalila putovanjem u New York, gdje je otišla u posjet mlađoj sestri Petri koja se u travnju udala za svog partnera Sonnyja DeJoriu.

Splitska glumica Ana Gruica javila se na Instagramu i pohvalila se putovanjem u daleku Ameriku, točnije u New York, gdje je otišla u posjet mlađoj sestri Petri koja se u travnju udala za svog partnera Sonnyja DeJoriu. ''Pauza do ponedjeljka!'' napisala je sretno Ana u opisu fotografija na kojima pozira u kratkoj haljinici. ''Savršeno, k'o Marilyn Monroe s haljinicom'', ''Noga igra, kolo se vrti'', ''Znači vi gorite, a na vama sve top'', ''Lipa moja Ane'', hvalili su je pratitelji.

Inače, osim najmlađe Petre koja radi kao organizatorica vjenčanja i evenata u Carnegie Hallu, Ana ima i sestru Josipu Gruicu Maroš.
Glumica je inače u sretnom braku sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem, za kojeg se udala prošle godine, a s bivšim partnerom, putopiscem Hrvojem Šalkovićem, ima sina Marata Ivana. Svom suprugu za rođendan ej na društvenim mrežama uputila i čestitku. 

- Mom mužu, prije svega čoviku s velikim Č, životnom partneru i prijatelju želim sretan 50. rođendan! Boran Uglešić godine su ti donijele samo šarm, zrelost, znanje i stabilnost. Ne boj ih se dok god imaš tako žive, neiskvarene, dječje oči još uvik željne svita. Dao Bog pa se uvik ovako smijali. Tvoje najbolje vrime tek dolazi...- napisala je Ana i objavila fotografiju sa suprugom. 

VIDEO Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Konan
18:24 30.06.2024.

Dobro da se je javila, vec sam se uplasio gdje je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije