Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roditeljska uloga

Sportska novinarka Anita Kajtazi Roth rodila je dječaka Mitju

Kajtazi Roth
Pixsell
24.03.2011.
u 17:28

Anita je već pet godina u sretnom braku s menadžerom Sergejem Rothom kojeg je upoznala u Americi.

 Anita Kajtazi Roth sportska novinarka informativnog programa Nove TV rodila je svoje prvo dijete - sina Mitju. U 33. godini tako se osim novinarskom, okitila i titulom majke. Anita je već pet godina u sretnom braku s menadžerom Sergejem Rothom kojeg je upoznala u Americi.

Osvojio ju je sigurnim nastupom, šarmom i duhovitošću i u trenutku kada ga je srela, pomislila je da je baš pravi frajer. Oboje obožavaju putovanja i sport, a uskoro će im se u dragim aktivnostima pridružiti i sin.

Ključne riječi

Komentara 4

ST
Stole1
17:49 24.03.2011.

To bi nekog kao trebalo zanimati ili ?

DU
Deleted user
18:10 24.03.2011.

Zašto u Hrvatskoj davati pozornost nekome tko se zove Kajtazi? Zar mi nemamo naših športskih novinara - Šimića, Horvata, Prskala, Lugarića i ostalih s našim imenima i prezimenima?

MC
mc4malisa
18:31 24.03.2011.

Svaka čast na komentaru sifra234 i kao voditeljica je nula. Baš mi nešto znači kaoko je sinu dala ime. Trebaju nam prave informacije, a ne ovo žutilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije