OBOŽAVATELJI BIJESNI

Novaka Đokovića povezuju s reperom optuženim za trgovinu ljudima! 'Upoznali smo se na jednom tulumu'

Foto: Reuters
1/15
26.09.2024.
u 09:55

Novak Đoković 2011. godine igrao je meč protiv Federera, a tada ga je podržao omraženi američki reper P. Diddy. Doduše, tenisač je tada imao samo riječi hvale za njega, a više detalja doznajte u nastavku ovog teksta

Kontroverzni 54-godišnji reper Sean Combs, poznatiji kao P. Diddy optužen je za slučajeve nasilja, trgovine ljudima i seksualno zlostavljanje. Nedavno je uhićen zbog zlostavljanja koje se događalo godinama, a tereti ga se i za reketarenje te trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije. No ono što je mnoge iznenadilo jest objava Novaka Đokovića na bivšem Twitteru, današnjem X-u u kojoj spominje omraženog repera. 

Naime, reper je tenisača podržao na US Openu u meču protiv Rogera Federera 2011. godine. - Bilo je sjajno imati ga tamo. Upoznali smo se na jednom tulumu, ali o detaljima ne mogu govoriti. Bilo je zabavno. On je, očigledno je, ogromna zvijezda u showbizu, uspješan je i ima snažan karakter. Mislim da je način na koji me je podržao bio veoma interesantan - izjavio je 37-godišnji Đoković tada za njega. Također je procurila objava koju je iste godine objavio na društvenu mrežu X. Diddyjevi "bijeli partyji" izazvali su najviše kontroverze nakon uhićenja, a na njima su prisustvovali brojni slavni. Obožavatelji sada upozoravaju tenisača da obriše spornu objavu.

Podsjetimo, po prvi put nakon što je reper uhićen zbog optužbi za trgovinu ljudima u seksualne svrhe, posredovanje u prostituciji i reketarenje, oglasila su se i njegova djeca. Na Instagramu je osvanulo zajedničko priopćenje za javnost u kojem su D'Lila, Jessie i Christian, Diddyjeva djeca iz braka s manekenkom i glumicom Kim Porter, kao i Porterin najstariji sin Quincy kojeg je reper kasnije posvojio, adresirali najnovija događanja i obranili vlastitu majku preminulu 2018. godine od upale pluća. 

-  Vidjeli smo toliko štetnih i lažnih glasina koje kruže o vezi naših roditelja, Kim Porter i Seana Combsa, kao i tragičnom odlasku naše mame da osjećamo potrebu progovoriti. Tvrdnje da je naša mama napisala knjigu jednostavno nije istina. Nije, a svatko tko tvrdi da ima rukopis se lažno predstavlja. Molimo vas da shvatite da svi takozvani ‘prijatelji‘ koji govore u ime naše mame ili njezine obitelji nisu prijatelj. Niti imaju u srcu njezine najbolje interese. Naši životi su se raspali kada smo izgubili majku. Ona je bila naš svijet. I ništa nije bilo isto otkada je otišla. - prenosi Daily Mail. Naime, Porter i Diddy zajedno su proveli 13 godina, od 1994. do 2007., tijekom kojih su nekoliko puta prekidali i mirili se. Nakon Porterine smrti objavljena je knjiga naslova 'Kim's Lost Words' izdavača i producenta Chrisa Todda, za koju on tvrdi da su glumičini memoari. U knjizi stoji da je Diddy zlostavljao svoju pokojnu djevojku, snimao sebe za vrijeme spolnog odnosa s maloljetnom pop-zvijezdom te prisustvovao razvratnim zabavama s holivudskom elitom.

FOTO Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila je li izliječena: 'Život kakav sam poznavala...'

1/20

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ella Dvornik tijekom godina potpuno se promijenila, zebraste ekstenzije i neonske boje bile su joj favorit

1/32

Na temu preranog odlaska Kim Porter pojavile su se mnoge teorije zavjere, pogotovo nakon optužbi na račun njenog supruga za reketarenje i trgovinu ljudima u seksualne svrhe. U nastavku priopćenja njihove djece slijedi: - Iako je bilo nevjerojatno teško pomiriti se što je prerano otišla, uzrok njezine smrti je dugo utvrđen. Nije bilo lažne igre. Tugovanje je doživotni proces. I molimo sve da poštuju naš zahtjev za mirom kako bismo nastavili nositi se s njezinim gubitkom svaki dan. Duboko smo ožalošćeni što je svijet napravio spektakl od onoga što je najtragičnije u našem životu. Našu mamu treba pamtiti kao prelijepu, snažnu, ljubaznu i voljenu ženu kakva je i bila. Njezino sjećanje ne smije biti zgađeno stravičnim teorijama zavjere - zahtijevaju Christian, Jessie, D‘Lila i Quincy.

Za kraj poručuju: - Molimo sve da poštuju našu mamu, Kim Porter. I cijene ono što je ostavila iza sebe, kako bi počivala u miru. To je ono što ona zaslužuje. Volim te i nedostaješ nam, mama - zaključila su emotivnu objavu djeca Combsa i Porter.

VIDEO Valentina Miletić ukrala show na stadionu, a evo kako je izgledala dok je bila s Livajom u vezi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije