SNEŽANA DAKIĆ

Srpska voditeljica šokirala izjavom: 'Druge mame kuhaju a ja vodim dijete na Mikonos'

Beograd: Predstavljen projekt King's Circle Residences
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/4
21.10.2023.
u 14:50

- Sad oprostite, ovo zvuči pretenciozno, ali stvarno. Onda pitam jel vode, jel vode druge mame djecu na modne revije u backstage? Pa, ne vode. Ja kažem, dobro, okej, ajde sad ću ja kuhati da ja njoj dokažem koliko ja brinem o njoj, pa da ona ne pomisli da… I stvarno svaki put sam iz kuhinje izašla s lakšim tjelesnim povredama, kazala je voditeljica i izazvala buru komentara

Srpska voditeljica i novinarka Snežana Dakić (54) gostovala je u emisiji Blitz žena studio na Blitz TV-u i govorila o tome kako je biti žena i majka. Njeni komentari postali su viralni i izazvali su puno komentara.

- Jednom me dijete pitalo, kad je bila manja: ‘Pa mama, sve mame kuhaju, pa zašto ti ne kuhaš?‘ Ja kažem: ‘Jel druge mame vode dijete na Mikonos na more?‘ Kaže: ‘Ne vode‘“, ispričala je situaciju Snežana koju je imala s kćeri.

Sad oprostite, ovo zvuči pretenciozno, ali stvarno. Onda pitam jel vode, jel vode druge mame djecu na modne revije u backstage? Pa, ne vode. Ja kažem, dobro, okej, ajde sad ću ja kuhati da ja njoj dokažem koliko ja brinem o njoj, pa da ona ne pomisli da… I stvarno svaki put sam iz kuhinje izašla s lakšim tjelesnim povredama“, dodala je voditeljica. 

 

@blictvofficial "Iz kuhinje sam uvek izlazila sa lakšim telesnim povredama" 😂 #blictv #blictelevizija ♬ original sound - Blic TV

 

No, vrhunac je bio kada je rekla da time što ne kuha ima bolji libido i više snage.

– Znate ako hoćete imati vremena za posao, djecu i za svog partnera, morate negdje uštediti tu energiju jer vi ćete onda biti bolja partnerica, imat ćete bolji libido i imat ćete više snage. Nećete pasti mrtvi naglavačke na jastuk navečer kada vaš partner od vas očekuje nešto drugo – bio je jedan od odgovora.

- Ja sam jedna sasvim obična žena, iako ne spremam ni zimnicu i ne znam kuhati, rekla je Snežana i spomenula i svoju majku.

- Moja mama sprema zimnice i dalje. Ja sam shvatila da ona to radi zato što želi se osjećati korisno, a ne zato što mi ne možemo bez zimnice.

VEZANI ČLANCI: 

Izjava srpske voditeljice je izazvala lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama.

"Pomislih da je ova žena pametna ali ipak je glupa", Odavno veću glupost nisam čula", "Draži su meni grah i sarma nego Mikonos jednom u sedam dana", "Jadno", "Hvala mojoj mami što kuha", "Strašno", "Nemam komentar" - samo su neki od 300 komentara.
Inače Snežana Dakić je u novinarstvu više od 30 godina. Njena autorska TV emisija "U trendu" / "Život u trendu" s uspjehom se prikazivala 22 godine na tri televizije i stekla kultni status i postala prepoznatljiv brend za sve generacije gledatelja u susjednoj Srbiji. 

Bila je u braku sa poslovnim čovekom Vladimirom Mikićem, sa kojima ima kćer Lauru.

VIDEO: Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika: 'Za njih je zrela žena sveti gral' 

Ključne riječi

Komentara 1

UN
UnknownUser1
16:00 21.10.2023.

Nebi vjerovala, ima mama koje i kuhaju i vode djecu na more. I jos i tamo kuhaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije