tužna vijest

Srpski glumac preminuo u 51. godini: Smrznuo se na klupi u centru grada

Zagreb: Ostavljeni poplun na klupi u parku
Sanjin Strukic/PIXSELL
15.11.2021.
u 19:58

Vijest o njegovoj smrti podijelila je Facebook stranica Kuhinja sloidarnosti NS. Oni inače pripremaju obroke za najugroženije stanovnike Novog Sada.

Nebojša Petrović, glumac pjesnik i glazbenik preminuo je u 51. godini. Petrović je preminuo od posljedica smrzavanja na klupi. Vijest o njegovoj smrti podijelila je Facebook stranica Kuhinja sloidarnosti NS, a prenose srpski mediji. Oni inače pripremaju obroke za najugroženije stanovnike Novog Sada. 

"Jučer nas je napustio Nebojša, glumac, pjesnik i glazbenik. Imao je 50 godina. Posljednjih godina živio je na ulici. Preminuo je od smrzavanja, na klupi u centru Novog Sada, na Trifkovićevom trgu, gdje je s drugim gladnim sugrađanima često dijelio obroke iz naše kuhinje", napisali su na stranici te dodali: 

"Dolazi zima, a mnogo naših sugrađana nema krov na glavom, zato apeliramo na nadležne gradske institucije da osiguraju adekvatne uvjete za preživljavanje ljudi koji žive na ulici. Također, pozivamo sve Novosađane da imaju razumijevanja i solidarnosti prema najugroženijim članovima zajednice i da se bore za pravednije društvo", stoji u nastavku objave.

 

U komentarima ispod objave brojni građani ne prestaju pisati kako su tužni zbog tragedije, te se opraštaju od čovjeka čije fotografije nema. 

VIDEO Haljina koju je Amy Winehouse nosila na svom posljednjem koncertu u Beogradu, prodana je za više od 1.5 milijuna kuna!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije