sretna vijest

Srpski zavodnik Miloš Biković i djevojka Ivana čekaju prvo dijete

Beograd: Premijera filma "Izazov"
Foto: Antonio Ahel
1/8
17.09.2023.
u 11:54

Vijest o trudnoći par navodno već neko vrijeme krije od javnosti

Glumac Miloš Biković (35), zvijezda filma Južni vjetar 2:Ubrzanje, tiha je patnja brojnih obožavateljica, a njegovo srce osvojila je zgodna pravnica Ivana Malić (27) s kojom čeka prvo dijete, saznaje Blic.rs. 

Vijest o trudnoći par navodno već neko vrijeme krije od javnosti. Srpski mediji pišu da se Ivana osjeća dobro te da su ona i Miloš jako sretni što će postati roditelji. 

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, Ivana Malić pravnica je iz Crne Gore, a da ljubav među njima cvjeta iz dana u dan potvrđuju i fotografije na društvenim mrežama, kao i to da se Miloš na svakoj premijeri ili drugom javnom događanju pojavi s njom.  

Prvi put se s njom u javnosti pojavio 2021. godine na beogradskoj premijeri filma "Južni vjetar 2 - Ubrzanje". Ona je pred početak premijerne projekcije s Milošem i njegovim kolegama provodila vrijeme, a na samoj premijeri je sjedila tik uz Bikovića.

Film "Južni vjetar 2: Ubrzanje" nastavak je filma i serije, koji su se s uspjehom prikazivali u svim zemljama regije. Krimić s elementima trlera bavi se temama kriminaliteta koji se događa u beogradskom podzemlju, a priča se gradi oko temperamentnih likova koji su čas heroji, a čas kriminalci. 

- Razbojništvo je jedna od najstarijih profesija, isto kao špijunaža i još neke profesije, da ih ne nabrajamo… To je stvar tragedija ljudske duše. I ova priča u „Južnom vjetru“ je ne samo priča o kriminalu, nego prije svega je jedna dramska tragična priča o tomu kako jedan mlad, talentiran momak, koji je mogao da postane nešto lijepo, odlučio donijeti neke odluke zbog kojih ga je sistem uvukao u tu vrstu svijeta - rekao je Biković za HRT. 

VIDEO Milo Hrnić nikada nije prebolio veliku tragediju: 'Svaki dan plačem, ne mogu zaboraviti užas i paniku'

Komentara 2

PA
Paserdzan
14:12 17.09.2023.

Da ovo nisam saznao, zivot mi ne bi imao smisla.

CA
cavecanem
12:41 17.09.2023.

Majke ti Janje. Sad ste mi ulepšali kraj sedmice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije