Tanja Bolanča

Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Foto: instagram
1/12
17.09.2023.
u 10:00

Tanja Bolanča privukla je pozornost na Davis Cupu u upečatljivoj žutoj kreaciji koja je istaknula njezinu zavidnu liniju i isklesane trbušnjake

Zgodna navijačica Tanja Bolanča (43) u koju su bili upereni svi pogledi tijekom dvoboja Dodig/Pavić - Heliovaara/Salminen na Davis Cupu u Splitu i dalje ne prestaje intrigirati javnost. Bolanča je privukla pozornost u upečatljivoj žutoj kreaciji koja je istaknula njezinu zavidnu liniju i isklesane trbušnjake. Ubrzo se doznalo da je riječ o fitness trenerici i profesorici kineziologije koju na Instagramu prati više od 30 tisuća ljudi. No, čini se da joj medijska pozornost baš i ne laska. 

- Hvala vam na interesu, ali malo mi je neugodno i ne bih davala nikakve izjave. Nemam se želju medijski eksponirati, to je više za mlađe djevojke, a ne za mene koja ću uskoro napuniti 44 godine - rekla je Bolanča za 24 sata. 

15.09.2023., Split - Dvorana Gripe. Turnir prvog kruga zavrsnice Davis Cupa za 2023, grupa D (Hrvatska, Nizozemska, SAD, Finska). Hrvatska - SAD. Ivan Dodig i Mate Pavic (CRO) - Harri Heliovaara i Patrik Niklas-Salminen (FIN). Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić /PIXSELL

Iako je rođena u Rijeci već godinama živi u Splitu, a jednom prilikom otkrila je i što ju je nagnalo na odlazak u Dalmaciju. - Rodila sam se u Rijeci, ali svi su moji iz Primoštena i uvijek sam htjela pobjeći živjeti u Dalmaciju pa sam tako objeručke prihvatila priliku da odem studirati kineziologiju u Split. Split ima posebnu ulogu u mojem životu, ali Primošten će uvijek biti na prvom mjestu - rekla je ranije za Šibenski portal.

Inače, Bolanča je jedno vrijeme radila i u Dubaiju, a na svom Instagramu pratiteljima se često hvali fotografijama s putovanja i egzotičnih lokacija, a s obzirom na prirodu njezinog posla neizostavne su naravno i fotografije iz teretane u kojoj ova dama provodi dosta vremena. 

VIDEO Ove su hrvatske zvijezde imale problema sa zakonom, a jednog su prozvali i 'fantomom'

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Stradun
Stradun
11:25 17.09.2023.

Ženi je neugodno.

Avatar Behemot
Behemot
13:52 17.09.2023.

Šteta da takva ljepotica neće imati obitelj.

T2
Tomo_20
11:13 17.09.2023.

Stara koka dobra juha uuhh!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije