NEDJELJOM U 2

Stanković sa samo tri slova najavio novog gosta, gledatelj mu poručio: 'Bit će lupetanja'

Zagreb: Aleksandar Stanković, voditelj emisije Nedjeljom u 2
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
03.05.2022.
u 08:26

Gledatelji su u inicijalima LJ.Ć.R. prepoznali kako je novi gost emisije Ljubo Ćesić Rojs, koji je prošlog tjedna kazao kako je Josip Perković 1994. spriječio atentat na predsjednika Tuđmana

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj HRT-ove emisije "Nedjeljom u 2" jutros je najavio novog gosta. Stanković je napisao samo "LJ.Ć.R.", a gledatelji su odmah po inicijalima prepoznali kako se radi o Ljubi Ćesiću Rojsu. 

 

"Bit će lupetanja", poručio mu je jedan gledatelj, a mnogi su se sjetili njegove čuvene rečenice "tko je jamio, jamio je". 

"Da, da, gospodo draga, imao sam ja prilike i takve filmove gledati...", podsjetio se jedan korisnik Facebooka na Rojsov čuveni govor u Saboru.

Podsjetimo, Rojs je prošlog tjedna u intervjuu za Večernji list rekao kako je Josip Perković 1994. spriječio atentat na predsjednika Tuđmana.

26.04.2022. Zagreb-Ljubo Cesic Rojs, umirovljeni general Hrvatske vojske. Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL (ilustracija)

 - Taj atentat je dogovaran. General Martin Špegelj je razgovarao s jednim generalom iz NATO-a, po nalogu službi. Nađite, provjerite, ja imam original... U razgovoru se kaže: "Vi trebate likvidirati Franju Tuđmana, mi ćemo vas logistički pomoći". Zamislite tada, 1994., poslije Washingtonskog sporazuma, trebalo je likvidirati predsjednika Tuđmana. To je spriječio Josip Perković. Ja dosad o tome nikad nisam istupao, ali to je istina - kazao je Ćesić Rojs.

VIDEO: Stvari i dokumenti Marijane Seifert iz Big Brothera pronađeni su kod zagrebačkog Mosta mladosti 

Ključne riječi

Komentara 10

LE
LenardHr
09:53 03.05.2022.

Ako nije srbin gost onda priliku dobiju oni koji pohvale bivsu drzavu ( Zajec kaze da se u repku juge nije ulazilo po kljucu, rojs brani s nobilom ud ase..)

DU
Deleted user
11:43 03.05.2022.

S kim si, takav si. Ili govno govnu ne smrdi. Nadam se da se cenzor neće napaliti na ove narodne poslovice.

RA
Ramajana
13:01 03.05.2022.

Svaki gost ima svoju publiku. Sigurna sam da neće biti dosadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije