Konačna odluka

Steffani ipak napustila Big Brother kuću: Puna mi je kapa i svađa, ogovaranja...

Veliki brat
Foto: Youtube Screenshot
1/2
18.10.2015.
u 20:55

Da odlazi iz Big Brother kuće obznanila je i nekadašnjem ljubavniku u kući Ervinu Mujakoviću.

Steffani Banić donijela je konačnu odluku i ipak napustila Big Brother kuću. Podsjetimo, Steffani je ranije ovog tjedna Velikog brata molila da ju pusti da izađe, no u petak je odustala od izlaska, da bi se danas ponovno predomislila i ipak odlučila napustiti kuću.

Svoju odluku o odlasku podijelila je u ispovjedaonici s obitelji Vasić.

- Napuštam kuću za nekih pola sata. Donijela sam konačnu odluku- rekla je Steffani Vasićima.

- Ne mogu više. I to je to. Puna mi je kapa i svađa, ogovaranja, tračanja... Ne da mi se to više slušat, ne mogu. Dani mi prolaze - objasnila je Steffani u Vasićima.

- Ovdje me zadržala jedna stvar. Neki ljudi nisu dobro informirani i ne znaju kako je ovdje.Ovo nije za mene. Ovo je rekord za mene da ja izdržim 45 dana - dodala je Steffani. 

Da odlazi iz Big Brother kuće kazala je i nekadašnjem ljubavniku u kući Ervinu Mujakoviću.

- Samo ti izdrži ovdje, a ja odlazim - rekla mu je. Ervin joj se pravdao za svoje postupke.

- Nikad te nisam iznevjerio, vidjet ćeš vani. Ostat ćemo mi uvijek u kontaktu. S tobom mi je bilo ekstra, vrh je bilo -rekao joj je Ervin.

Steffani se oprostila i od ostalih stanara, kojima je njezin odlazak teško pao.

 

>> Steffani Ervinu: Jadan si i žalim te 

>> Ivona napustila kuću Velikog brata, Soraja pružila podršku Steffani

Komentara 6

BA
bakaslis
22:09 18.10.2015.

Kad je Ervin reka da voli Barbaru pocela je da spominje izlazak, to je poent...Mater je moli da ostane jer obitelj nema lipu, ona kaze hocu vas radi obitelji i nakon pola sata kaze ipak odlazi...Bila je zanimljiva ali psihicki nestabilna

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
11:12 19.10.2015.

Da su joj dali da se oblokava svaki dan izdržala bi do kraja. Lijep promjer ponašanja današnje mladeži. Samo rokaj po alkoholu i drogi.

ZL
zlatomoje
17:14 19.10.2015.

da rezimiram...cura malo popije pa se javno pojebe s prvim koji joj se učini zgodnim,ne uspijeva sastavit rečenicu bez vulgarnih psovki.više -manje je stalno visila u istoj robi,šta odaje da joj ni higijena nije jača strana,jedini intelektualni napori su joj kad treba nekog izvrijeđat..dakle,ako je ovo za promociju preko novina, onda to višeod svega govori o tome gdje su vam se pogubili kriteriji ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije